La Bohème – Listen feat. Suite Soprano

183

La Bohème este unul dintre cele mai apreciate grupuri muzicale din underground-ul spaniol. Pe data de 10 februarie 2017, vor lansa noul lor album intitulat „Chuchos„. Prima piesă oficială de pe acest album este „Listen„, realizată în colaborare cu trupa de hip hop, Suite Soprano.

Videoclipul piesei este unul simplu, la fel mesajul piesei de altfel. Artiștii combină limba spaniolă cu limba engleză. Multe versuri sunt cântate în limba engleză pentru a face înțeles mesajul tuturor ascultătorilor. Clipul în sine, îi arată pe membrii din Suite Soprano și La Bohème pregătindu-se de filmare. Felul în care este realizat clipul pare mai mult un „making of” decât un videoclip oficial. Acesta a fost realizat de Karim Lemrini, un regizor din partea Tiwa Studio. Piesa în sine a fost realizată sub producția lui A.Rock, de mix și master ocupându-se Alan Be Rush.

Albumul „Chuchos” va fi lansat pe data de 10 februarie 2017 pe toate platformele disponibile, precum iTunes, Spotify sau Deezer. Pentru mai multe detalii legate de La Bohème sau Suite Soprano, puteți accesa paginile lor oficiale de Facebook.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *