5 ani de MOX

MOX-2016---Cover-FB-Tura-2

În 2016 MOX împlinește 5 ani, deci se anunță o ediție de sărbătoare. Voie bună, hamace, corturi, muzică în vârf de munte, apusuri de soare, cer înstelat, aer curat, distracția și multe alte experiențe vor fi la ordinea zilei.

MOX (Music Outdoor eXperience), este un eveniment ce se desfășoară într-un loc ce îți taie respirația, este primul festival cu obiectiv turistic din România ce și-a propus să combine un festival de muzică electronică cu o excursie de relaxare la munte, corturi, hamace, leagăne, ateliere, waterslide, biciclete, apusuri la 1000+ m altitudine, competiții, aer curat, distracție și voie bună, și asta a și făcut. Evenimentul a pornit de la o zi de naștere sărbătorită la munte și a adus împreună, 4 ani mai târziu, 2500 de participanți în vara anului 2015.

Dorind să promoveze zonele montane din județul Cluj și nu numai, tinerii organizatori și-au propus ca odată la 3-4 ani să schimbe locația evenimentului. Pentru că acolo s-a născut, primele 3 ediții au avut loc pe dealurile din comuna Măguri-Răcătău. Anul acesta a avut loc prima ediție în care festivalul și-a schimbat locația și s-a mutat pe platoul de la Buscat Ski&Summer Resort, Vârful Buscat.

Anul acesta vor urca pe scenă nume ca Fantome, Vlad Dobrescu, Sauce, Blanilla, Missile, Satellites, Nerub, Dex, Dodo, Zo, Slim Rocka, Dj Ethylen, Ugly Astronaut, Cris, N.Ser, Beat Junkz, Greenblack, Alex One, Vlad Bretan, S-t-phan. Însă organizatorii nu se opresc aici și anunță trupe live, două scene (Main Stage, Lost in the woods), ateliere noi, activități noi și multe altele.

Festivalul a crescut ca o comunitate și a devenit un loc din care nu ai cum să pleci fără să cunoști oameni noi, poate chiar să îți faci prieteni noi. O vacanța de 4 zile în care să uiți de toate problemele, în care să-ți lași toate bagajele acasă și să te relaxezi alături de prieteni și oameni frumoși, un loc în care să te bucuri de o bibliotecă în aer liber, de un cinematograf între brazi sub un cer plin de stele, de un tobogan de apă, de leagăne, de hamace, ateliere de creație, competiții și binențeles, de 3 nopți de muzică. Este exact cum spune numele, o experiență.

Ediția 5 a festivalului MOX va avea loc în perioada 28 – 31 iulie 2016, iar biletele s-au pus în vânzare începând cu luna Februarie 2016. Camping-ul va fi gratuit pe toată perioada festivalului. Prețurile sunt 45 lei – early bird – în limita stocului disponibil, mai exact 1000 buc; și 90 lei este prețul biletului întreg. Se pot achiziționa online sau de la Tube – Social Chemistry (str. Bogdan Petriceicu, Haşdeu, Cluj-Napoca), Uman Cluj (Iulius Mall, etaj 1, Cluj-Napoca), Cafeine Coffee To Go (str. Petru Maior, nr. 15-19, Cluj-Napoca) și de pe biletmaster.ro.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *