A$AP Rocky – despre rolul său în „Dope”

tumblr_nsjcw9JFCm1tf5h6xo1_540

 

 

A$AP Rocky (26), zis și Lord Flacko, face parte din grupul A$AP Mob al cărui membru fondator, A$AP Yams, a murit în luna ianuarie a acestui an. Rocky s-a remarcat mai ales prin intermediul albumului său de debut din 2011 (Live. Love. ASAP) care a făcut senzație chiar și printre critici, dar mai ales datorită albumului Long. Live. ASAP ce a ocupat poziția de top în Billboard 200.

 

 

Inglewood_31A$AP Rocky nu se rezumă doar la o carieră în muzică! Rapper-ul din Harlem, Rakim Mayers după numele său adevărat, își va face marele debut în lumea cinematografiei chiar în această săptămână în cadrul festivalului de film Sundance. Este vorba despre Dope, povestea unui tânăr iubitor de hip-hop ce a crescut în Inglewood, într-un cartier ghetto extrem de dur și periculos.

 

 

Conform Entertainment Weekly, Rocky a venitpe platourile de filmare pentru a o încuraja pe iubita sa, Chanel Iman, înainte de audiții, ca ulterior să ajungă să discute cu producătorii pentru un rol în Dope. Astfel, Lord Flacko a intrat în postura lui Dom, un dealer de droguri pe care Malcolm, personajul principal, îl contactează la un moment dat.

Analizând pagina de IMDb a filmului, se observă că mai mulți rapperi ai momentului își vor face apariția de-a lungul acțiunii, printre care Tyga și asociații Odd FutureVince Staples și Casey Veggies. De asemenea, nu o putem uita pe Zoë Kravitz ce reușește să atragă toate privirile și aprecierile criticilor cu felul său de a juca!

A$AP Rocky a dat și un interviu în exclusivitate pentru HipHopDX în care încurajează audiența să se uite la Dope, întrucât este un film distractiv, amuzant, actual și original!

„It’s good to have fun sometimes! Everybody is so serious these days… Why so serious?!” ~ A$AP Rocky

Rocky nu a primit scene foarte profunde sau emoționante, însă s-a dovedit a fi extrem de amuzant și carismatic, imprimând personajului și o mare parte din propriul său caracter!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *