Album: Ateliere de Creație – Program de lucru

Astăzi ne-am propus să vă vorbim puțin despre ‘Ateliere de Creație și desigur despre albumul  ”Program de Lucru”,  lansat în 2013.

Albumul nu s-a bucurat de un mare succes, chiar dacă a fost bine promovat, constatăm că nu multă lume a auzit de Ateliere de creaţie, în concluzie o să vă facem o scurtă prezentare pentru a vă putea familiariza cu aceştia.
Membrii Ateliere de Creație sunt Omu Gnom, Heas, Fratele Costel, Celălalt și Dj Pilu. Materialul ”Program de lucru” conține 17 piese şi dispune de un sound puternic, în stilul clasic de rap, presărat cu multe dume de la cei trei mc și cu scrath-uri de la Dj Pilu. Pe partea de producție trupa a colaborat cu SEZ, Soly Beats și Esqu, plus câteva beat-uri semnate Omu Gnom. Albumul a fost lansat pe data de 16 mai a anului trecut și se găsește atât  la download gratuit cât şi în format fizic.

Tracklist:
01.Inceput de program
02.Cine
03.Rap Romanesc
04.Si m-am trezit
05.Sunete lungi
06.Mix rep
07.Static
08.Ceva
09.Pauză de masă
10.Zi de salariu
11.Efectul ăla
12.Iluzie
13.Singur acasă
14.Yep yep
15.Strictul necesar
16.Benefic
17.Sfârsit de program.

Track-ul cu numărul 2, ”Cine”, beneficiază  de un videoclip iar pe băieţi îi puteţi găsi pe canalul de YouTube Ateliere de creatie şi pe pagina oficiala de Facebook Ateliere de creatie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *