Armin van Buuren feat. Mr. Probz – Another You

Untitled
„Another you” este aici! Primul single de pe noul album al lui Armin are acum videoclip, şi încă ce videoclip!

Cel mai mare DJ din lume și producător nominalizat la Grammy, şi-a unit forțele alături de cântăreațul, rapper şi producator Mr. Probz, pentru a crea „Another you”, primul single de pe viitorul album al lui Armin, album ce va fi lansat în această toamnă.
Armin și Mr. Probz s-au întâlnit anul trecut și s-au gândit imediat la o colaborare. Colaborare care va fi cu siguranţă un record uimitor ce va onora efortul lor de a crea un brand comun.

„Another you” copleşează imediat ascultătorul cu primele acorduri muzicale, iar Mr. Probz cu vocea lui irezistibilă şi timbrul unic te ţin parcă fără răsuflare. Armin a lucrat beatul piesei impecabil nelăsându-i ascultătorului altă variantă decât să ridice mâinile în aer şi să aplaude.

Videoclipul piesei înfăţişează un tânăr care se îndrăgosteşte de o frumoasă blondă pe care o urmăreşte, însă din cauza aglomeraţiei o pierde din vedere. Spre seară se întâlneşte cu Armin şi Mr. Probz într-un club, acolo o găseşte pe fată şi de aici ne este pusă la încercare imaginaţia..

Noi suntem încântaţi de videoclip, aşteptăm şi părerile voastre! Enjoy the music!

Check out Armada Music Radio on Spotify: http://bit.ly/ArmadaRadio
Download on iTunes: http://smarturl.it/AnotherYou_iT
Listen on Spotify: http://bit.ly/AnotherYou_Sp
Grab your copy on Beatport: http://bit.ly/AnotherYou_BP
Subscribe to Armada TV: http://bit.ly/SubscribeArmada
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *