Atenție la neatenție III semnat Omu Gnom|Recenzie

28951577_1695996880457776_6365697821131145216_n

Omu Gnom a lansat albumul ăla tare, partea a treia din Atenție la neatenție. Pe 10 martie a avut loc lansarea în București, club Fabrica. Umblă vorba că a fost magic, așa că stai aproape de pagina artistului să afli când vine și în orașul tău cu Atenție la neatenție III. Momentan e anunțat doar concertul de la Cluj-Napoca, care va avea loc în Flying Circus, pe 26 martie. Mai multe detalii aici.

Revenind la magicul album. Cu 12 piese, Gnom ne surprinde cu poezii pe beat și colaborări undeground. Cât citești povestea albumului dă un play pe bandcamp, aici, susține artistul și cumpără album.

Preludiul te surprinde și te bagă într-un film liniștit cu un fundal de ploaie și vocea lui Paul Diaconescu. Este adevărul despre noi ca și țară în aproape două minute, e partitura României. Omu Gnom continuă albumul cu piesa De talia detaliului, unde se intră în detalii. Conturând ideea albumul pe un beat cu o vioară care parcă este sufletul tău. „Nu avem nevoie de proteste, avem nevoie de răscoală!”

#coruptul piesa cu numărul trei de pe Atenție la neatenție III este dedicată cu multă dragoste și pace marilor noștri conducători. Mihnea Blidariu este colaborarea de pe pisa cu numărul 4, Lux. Cei doi artiști se unesc perfect șoptindu-ți „ai grijă să n-ai griji sau o să îmbătrânești subit”. Colaborăriile underground continuă cu alți patru artiști – Vladone – băiat din Deva, parte din DevaStationCrew, Actoru’ și Pi – veniți din Slatina, parte din Mizerabilii,  și Șerbănesku omu de la butoane. Rap-ul e pe mâini bune 3 e despre viitorul bun al rap-ului cu băieții fără nume.

Echilibru ni-l aduce în atenție pe Vlad Flueraru, venit din Târgu-Mureș și adoptat de București. După cum spune numele melodiei, e bucata care îți aduce echilibru în gândire.

Condiția este felul lui Gnom de a ne povesti despre el, despre noi. Numărul opt de pe album, Profesia, este una din melodiile care o dau tare și-ți intră în subconștient și te lasă pe gânduri. Albumul nu se putea termina mai bine decât cu o colaborare Omu Gnom x DJ Undoo. Dacă nu ai dat încă play la albumul lansat de cei doi anul trecut, acume momentu. Îl găsești aici.

Restul pieselor te las să le descoperii tu singur. Dă cu play și cumpără albumul!

01. Preludiu feat. Paul Diaconescu
02. De talia detaliului
03. #coruptul
04. Lux feat. Mihnea Blidariu
05. Rap-ul e pe mâini bune 3 feat. Vladone, Actoru’, Pi și Șerbănesku
06. Echilibru feat. Vlad Flueraru
07. Condiția
08. Profesia
09. Scrum feat. Jurjak
10. Atâta timp cât… feat. Celălalt
11. Nerostit
Bonus Track
12. Eroare feat. DJ Undoo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *