Audio: TIJA feat SOTTO INTESO – Param Pam Pam

11156243_692132794232396_8993904457317435764_n

Așteptarea a luat sfârșit!! „Param Pam Pam” e aici, în premieră doar pe Eragon Vibes! Piesa e inclusă pe albumul lui TIJA, intitulat LA 33, care de asemenea, promite să facă furori!

Textul piesei a fost gândit și scris de către cei doi artiști TIJA & SFÂNTU. „Param Pam Pam” a fost mixată și masterizată de SEGA, Artwork WADDANU, iar producătorul executiv fiind TIJA/AGS RECORDS.

Într-un video postat ieri, SOTTO INTESO mulțumește în primul rând omului Pogo pentru negativ, familiei Dormitor Records, familiei din Cluj, tuturor ascultătorilor și nu în ultimul rând ascultătoarelor care îl îndrăgesc.

Pentru cei ce încă nu știu, SFÂNTU’ este liderul și cel care a pus bazele trupei SOTTO INTESO în anul 1998. În anul 1999, alături de Michele Bresan, SFÂNTU’ semnează primul contract cu casa de producție Est&Art Music pentru albumul muzical „DINASTIA”. Din acest album s-a extras un single (piesa „CATERINCA”), care a beneficiat și de videoclip.
Piesa, pentru cei ce-și amintesc, a fost o „glumă” de mare succes.

În anul 2000 Michele se retrage din trupa SOTTO INTESO si SFÂNTU’ semnează un contract cu casa de producție Media Pro Music alături de Avaton. În luna Aprilie, 2000 are loc lansarea noului album SOTTO INTESO, intitulat: „CÂNTARE ROMÂNIEI”. De pe acest album este extrasă piesa „SFIDAREA”, alături de Blazon, realizând și un videoclip piesei.

Cei doi ne dovedesc încă o dată calitățile lor de rapperi, și asta se poate vedea din piesa pe care o puteți asculta mai jos. Acestea fiind spuse, vă urăm audiție plăcută!
2 thoughts on “Audio: TIJA feat SOTTO INTESO – Param Pam Pam

  1. Bajko

    „De pe acest album este extrasă piesa „SFIDAREA”, alături de Blazon”
    Piesa se numeste Sfidarea cu blazon si este in colaborare cu T-One. Acel Blazon la care te-ai gandit tu nu canta pe vremea aia.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *