Baba Dochia lanseaza primul album in Rock`n Rolla

Baba Dochia

După trei ani, pe 27 Februarie 2016, cei de la Baba Dochia au lansat primul album intitulat „XII Lambskins” în Rock’n Rolla, Iaşi.

Am aşteptat un pic începerea spectacolului, timp în care au răspuns la invitaţie aproximativ 196 de persoane pasionate si dedicate acestui stil cu adevărat original. Electro-rockul s-a pliat pe public, trupa oferind un adevărat spectacol.

Am dat din cap pe beat-ul lor şi se pare că şi acestor clujeni le-a plăcut „di moldoveni”: Marius Pop – programming, synths, guitars, Andrei Voicu – live drums, Leon Lototchi – programming, synths, theremin şi Cristian Canpean – visuals.

Numele albumului XII Lambskins, „Doişpe cojoace”, face referire la renumitul personaj din mitologia românească care este asociată cu mitul Babelor din luna martie. Ei bine, este evident că ieşenii şi-au ales „Baba” şi sper că aşa vom fi tot anul.

Atmosfera creată de băieți îți tăia respirația la fiecare sunet, la fiecare moment de pauză dintre piese când toată lumea începea să-i aplaude pe artiştii lor preferaţi care ne-au făcut să ne simţim liberi, iar asta este tot ce contează. Ne-au tăiat respiraţia şi cu imaginile proiectate în local, pe perete care te făceau pentru câteva momente să te simţi implicat de la ritmul tobelor până la acordurile chitarei.

Surpriza serii a fost Ioana Lefter, cea cu ajutorul căruia a fost scrisă piesa „Wind” de pe acest album, solista trupei Fine, It’s Pink, despre care pot spune, cu respect, că a reuşit să transmită vibe-ul aşteptat.

Vorbind cu oamenii am aflat că piesele mult aşteptate au fost „Paza şi protecţia”, „Osmosis” şi „Wind”. Fără îndoială au fost apăsate toate butoanele, vibrate toate corzile şi bătut basul ieşenilor din toate punctele de vedere. Las imaginile de pe site să vorbească dar şi de pe pagina de Facebook oficială a trupei.

Good vibe de la OneVibe!
2 thoughts on “Baba Dochia lanseaza primul album in Rock`n Rolla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *