Bass Turbat Ft. Kaira – Flashing Lights (Original Mix)

kaira

Bass Turbat, duo-ul alcătuit din Unlocka și Hardplay, au lansat pe 5 martie 2016 pe contul lor oficial de soundcloud  piesa intitulată „Flashing Lights” în colaborare cu Kaira.

Pentru cine nu a auzit incă de băieții de la Bass Turbat, cei de la Vice îi prezintă foarte bine:

Până în februarie 2013, Bass Turbat a însemnat un eveniment de muzică electronică organizat de Unloc​ka, împreună cu oameni ca Gojira, Sharky și Motion Monument, dedicat celor care vor să se spargă pe piese cu bași puternici. La un moment dat, de la DJ-ială s-a trecut la producție muzicală, atunci când Unlocka s-a întâlnit cu Hardplay și s-au decis că mai bine fac o trupă, decât să pună doar piesele altora.                                                                                                                                                                                                                                                                            VICE Romania

Băieții își caracterizează stilul ca fiind Bass Music, având piese pe genuri ca dubstep, dnb, trap, drumstep, și alte stiluri din zona electro. Cele mai cunoscute creații ale lor sunt: „Where the party at” ft. The Bridge Committee, „Bro„, alături de R.A.C.L.A și „Underground King” ft. Alex Mish. Cât despre Kaira, ea abordează stilul Pop-Dance, Hip-Hop, fiind cunoscută pentru colaborări cu artiști precum Delia (la piesa „Pe aripi de vânt„), El Nino („Te simt„) sau Sișu Tudor ( „Condamnați la fericire„) sau cu Elena Gheorghe, Chimie și alții.

Piesa este produsă de Unlocka și Hardplay, iar stilul lor se mulează bine cu vocea Kairei, ambele părți fiind entuziasmate de lansarea materialului, urmând ca pe viitor, cele două părți să mai lanseze o colaborare.

Așadar, după cum ne îndeamnă și Kaira pe pagina ei oficială de facebook, for the love of TRAP music, hit the play button and enjoy!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *