Beauty and the Rat – In Treason I Fall (Official Video)

146

Beauty and The Rat este o trupă de alternative metal din Iași. Trupa este activă pe plan local, aceștia cântând destul de des la concerte rock sau evenimente precum Rock’N’Iași. În cadrul acelui festival, trupa și-a lansat oficial primul album intitulat „Unborn„.

Până la ora actuală, au fost realizate două videoclipuri ce au la bază piese de pe acest album. Primul videoclip a fost realizat la „Pretend și a fost lansat în februarie 2016. Ultimul videoclip este la piesa „In Treason I Fall” și a fost lansat în urmă cu o săptămână. Videoclipul este unul simplu, fără o temă anume, fiind prezente imagini cu trupa de la repetiții sau din cadrul unor concerte din cadrul festivalului Rock’N’Iași sau din clubul 31 Motor’s Pub din Suceava. Videoclipul a fost editat de Alexandru Bălăiță. Imaginile din clip sunt filmate în perioada 2015-2016 de către editorul clipului cât si de Codrin Murariu, Aurelian Pușcașu, Alex Boaca, Emilian Oprea, Ciprian Sandru sau Alex Darie.

Pentru mai multe detalii legate de piesă sau viitoarele evenimente ale trupei, intrați pe pagina oficială de Facebook a trupei.
One thought on “Beauty and the Rat – In Treason I Fall (Official Video)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *