Bucharest Bass Station 2

Bucharest Bass Station

Bucharest Bass Station 2, va avea loc pe data de 02.04.2016 în For Friends Bar din capitala începand cu ora 22.00.

După o prima ediţie reuşită în care i-au avut ca şi invitaţi pe francezii de la Mahom Dub, Riddim Bandits revin în forţă cu a doua ediţie. Alpha Steppa, aflat pentru a două oară la noi în ţară este headliner-ul acestui episod.

Alpha Steppa (Ben Alpha) a crescut de mic înconjurat de muzica dub, el fiind fiul şi în acelaşi timp nepotul celebrului crew Alpha and Omega!

În cursul anului trecut, Alpha Steppa şi-a făcut debutul pe scena internaţională cu dublul album, ‘‘ Rooted & Grounded, ce reprezintă un testament al vieții petrecute în dub și spune povestea lui Alpha Steppa.

Cele două adjective din titlul LP-ului se referă atât la sursa de inspirație a artistului, cât și la structura duală a albumului, acesta fiind compus din două părți.

Prima componentă, intitulată Rooted, include versiunile originale ale pieselor vocale și instrumentale, în timp ce a doua jumătate, denumită sugestiv Grounded, este dedicată versiunilor dub, dominate de bass-ul cutremurător, un element sonor inconfundabil, prezent în toate creațiile semnate Alpha Steppa. ” (Zona Reggae)

Suportul autohton va fii asigurat de Kaya Foundation, cei care an de an organizează One Love Gathering, de Serious Dub şi Dub Wizard.

Biletele pot fi achiziţionate de la Open Minds, Corner Shop sau URBN Supply Co. Preţ: 30 lei

Se anunţă un eveniment cu greutate aşa că pregătiţi-va pentru o noapte cu bass la maxim!

Locație: For Friends Bar
https://www.facebook.com/ForFriendsBucuresti/
Adresa: Strada Sfintilor nr. 12, București

Sursa : https://www.facebook.com/events/1163265397018707/

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *