Câteva noutăți despre organizarea Electric Castle de anul acesta!

Electric Castle

Hello, electricilor, mai este doar o săptămână până la cel mai tare festival de anul acesta! Pentru cei care au mai fost la festival, la ediția din 2016 organizatorii s-au gândit să aducă ceva modificări în ceea ce privește amenajarea interioară a domeniului castelului, a rutelor până la festival sau a brățărilor de acces. Și cei care nu au mai fost, dar vor merge, trebuie să știe ce facilități au anul acesta.

Înainte de toate, a devenit mult mai ușor să ajungi în Bonțida. Acum există două rute diferite pentru autoturisme și autobuze, astfel încât ele nu se vor mai intersecta. Accesul autoturismelor se va face pe drumul care leagă  localitatea Răscruci de Bonțida, în timp ce autobuzele vor merge pe traseul clasic, prin sat. Cursele de autobuz vor circula non-stop, o dată la 25 de minute. Punctul de plecare din Cluj-Napoca va fi Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar biletele se vor putea cumpara din stații cu 7 lei.

Cei cazați în sat, la localnici, vor avea nevoie de un permis special de acces pentru mașină pe care îl pot obține direct de la gazde. Pe toată perioada festivalului vor exista echipaje speciale care vor dirija circulația, pentru a se evita blocajele. Echipa festivalului a amenajat 4.000 de locuri de parcare, tariful fiind de 15 lei pentru o intrare.

Majoritatea curselor de tren vor avea, pe perioada festivalului, opriri în gara din Bonțida. În 18 iulie, trenurile care circulă pe ruta Cluj-București vor avea vagoane suplimentare.

Poarta de intrare în festival este, anul acesta, amplasată în cu totul alt loc. Îți poți instala aplicația Electric Castle pentru telefon pentru a repera mai ușor locurile unde vrei să ajungi.
hartaEC2016

Și anul acesta, există câteva categorii cu acces special în festival. Toți copiii cu vârsta de până la 12 ani au gratuitate, însă trebuie să fie însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități au acces gratuit, cu condiția să poată face dovada în baza certificatului special emis de autorități. Există deja o lista specială deschisă pentru acestea, cei care doresc să se înscrie o pot face printr-un email pe adresa contact@electriccastle.ro. Însoțitorii persoanelor cu dizabilități beneficiază de o reducere de 50%.

Electric Castle este primul festival din România care, în parteneriat cu Banca Transilvania, implementează accesul prin brățări dotate cu sistem RFID, ceea ce înseamnă că vei aloca mult mai puțin timp pentru a intra în incintă sau pentru orice achiziții. Pentru a profita la maxim de acest sistem, intră pe www.electriccastle.ro și crează contul care îți permite să alimentezi brățara direct de pe card. Nu va mai trebui să faci acest lucru în festival, vei recupera mult mai ușor sumele necheltuite, ai în timp real o situație a banilor de care dispui și în plus, dacă alimentezi cu un card Mastercard sau Maestro poți câștiga acces în zona VIP a festivalului. Toate plățile în festival vor putea fi făcute doar prin intermediul brățării; nu se acceptă cash. Dacă nu dispui de un card bancar sau dacă nu reușești să-ți creezi contul online, vei putea alimenta brățara în unul dintre punctele special amenajate.

See you there, electric people!

Let’s sing along a little God damn louder!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *