Ce, nu știai ?! …Curiozități din lumea Hip Hop-ului.

Hip Hop-ul este o lume bizară cu multe aspecte. Dacă vă doriți să cunoașteți și o parte ascunsă a acestui mediu întunecat, aruncați o privire peste curiozitățile culese, prezentate mai jos:

1. Snoop Dogg susține că fumează 75 de blunturi pe zi.
Snoop Dogg smokes while performing at the 2012 Coachella

2. Missy Elliott mănâncă doar M&M-urile verzi.
3. Când Dr. Dre l-a întâlnit prima dată pe Eminem, Em purta un costum strălucitor galben. Dre i-a spus acestuia că seamănă cu o banană.
1999 MTV Music Awards Party

4. 50 Cent a scris piesa „How To Rob” în 30 de minute în mașină, în drum spre studio.
5. Eazy-E obișnuia să înregistreze în studio cu lumina stinsă.
1372878063_Eazy-E
6. Redman a dezvolat un fetish pentru picioare dupa ce a lucrat într-un magazin de încălțăminte pentru femei când era adolescent.
7. Când Kendrick Lamar avea 21 de ani, el susține că a avut o viziune cu Tupac care i-a spus: : „Nu lăsa muzica să moară”.
8. Tyler, The Creator mănâncă merele fără coajă.
9. Ultimele cuvinte ale lui 2pac au fost “Fuck you”, răspuns pentru un ofițer de poliție din Las Vegas care l-a întrebat cine l-a împușcat.
10. Jay Z a tras în fratele său deoarece acesta i-a furat bani.
11. Personajul preferat din desene al lui KRS-One este Bugs Bunny.
12. Snoop își dorește ca el să fi scris piesa lui Slick Rick, “Children Story.”

13. La vârsta de 13 ani, RZA obișnuia să vândă fructe cu ODB în centrul Brooklyn-ului.
14. În timp ce vizita Australia, Snoop a fumat atât de multă iarbă încât un echipaj de pompieri și-a făcut apariția datorită avertizării senzorilor pentru fum. Echipajul de pompieri l-au rugat sa faca o fotografie cu ei.
1390581104b24d9d9e848211e3b3460ac59a6b1fe2_7
15. Numele întreg al lui Akon este Aliaune Damala Bouga Time Puru Nacka Lu Lu Lu Badara Akon Thiam.
16. Jadakiss era poreclit Big Mack pentru că era un mare fan al burgeri-lor de la McDonald`s.
17. În timpul său liber, lui Snoop Dogg îi place să fumeze iarbă. (epic joke)
18. Porecla de dealer a lui 50 Cent a fost Boo Boo.
19. RZA, GZA și ODB din Wu-Tang sunt toți veri.
20. Erick Sermon obișnuia să distreze oaspeții mamei sale cântând piese de la Ray Charles, în timp ce purta ochelari de soare.
21. Snoop Dogg a primit porecla lui de la mama sa deoarece ea credea că el seamănă cu Snoopy de la Peanuts. El explică: “Ca un copil născut în anii ’70, mama obișnuia să îmi pună la TV un show numit Charlie Brown. Acolo era un personaj numit Snoopy. Îl iubeam enorm. Mama a spus că încep să arăt ca el deoarece îl urmăresc tot timpul, acesta este motivul pentru care ei au început să mă numească așa.“
do6556754
21. Tatăl lui Nas, Olu Dara, interpretează solo-ul de trompetă de la sfârșitul piesei “Dance”. Melodia a fost dedicată mamei sale, Ann Jones, care a murit de cancer în 2002.
22. DMX colecționa gândaci.
23. În Poetic Justice, 2Pac trebuia să înregistreze o scenă de sex cu Janet Jackson, dar a fost anulată deoarece acesta a refuzat un test HIV.
24. Dr. Dre nu fuma iarbă până să-l întâlnească pe Snoop. Așadar, când spune “I don’t smoke weed or cess” în albumul Straight Outta Compton, el nu minte. În acele timpuri el chiar nu o făcea.
25. Jay-Z și Busta Rhymes mergeau la același liceu și o dată au facut battle in cantina școlii. DMX și Biggie de asemenea mergeau la aceeași școală.
26. 2Pac Shakur a tras spre 2 ofițeri de poliție deoarece aceștia atacau un tânăr. Acuzațiile împotriva lui Shakur au fost retrase deoarece s-a aflat că ofițerii au consumat droguri și aveau în posesie arme furate.
221R
27. În 2009, Coolio a sărit de pe scenă și nimeni nu l-a prins. În final, acesta a fost bătut și încălțămintea i-a fost furată.
28. Cameron Diaz a apărut la ‘Lopez Tonight’ vorbind entuziasmată despre mai multe subiecte. Amintindu-și de zilele din liceu în Long Beach, ea spune că a cumpărat marijuana de la colegul ei — Snoop Dogg.
29. Eminem a înregistrat Slim Shady LP când era pe ecstasy.
30. Când era în Baltimore, Tupac Amaru Shakur studia la o școală de arte și baletul era una dintre materiile din orar.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *