Childish Gambino lansează un nou single, „Redbone”

Childish Gambino - Awaken, My Love!

Childish Gambino a lansat al doilea single de pe viitorul său album, „Awaken, My Love!”. Intitulat „Redbone” single-ul a fost lansat la BBC Radio 1, în timpul emisiunii DJ-ului irlandez, Annie Mac. „Redbone” vine la o săptămână după ce artistul american a lansat „Me and Your Mama”, de asemena de pe albumul mai sus numit.

„Me and Your Mama” a avut premiera în timpul emisiunii cunoscutului producător muzical și DJ, Zane Lowe de la postul de radio deținut de Apple, Beats1. Lansarea primului single a fost una inedită, melodia a fost pusă de șase ori consecutiv de către Zane, nicio altă melodie nu a avut parte de o așa primire în scurta istorie a postului american.

Albumul „Awaken, My Love!” va fi lansat pe 2 decembrie, după ce Donald Glover, numele real al lui Childish Gambino, a confirmat zvonurile cum că acesta lucrează la un album. Materialul discografic va fi lansat la casa de discuri Glassnote Records. Acest album va fi al treilea din cariera de muzician a lui Donald Glover.

„Awaken, My Love!” poate fi comandat de aici, albumul va fi disponibil atât în variantă fizică, cât și digitală încă de la lansarea de peste două săptămâni.

Ultimul album al acestuia datează din 2013, atunci când a lansat „Because The Internet”, un proiect care a fost foarte bine primit de către public, și pentru care Donald a fost nominalizat la doua premii Grammy, „Best Rap Album of the Year” și „Best Rap Performance of the Year” pentru single-ul „3005”, de pe același album.

În, relativ, scurta sa carieră, Childish Gambino a mai lansat 7 mixtape-uri și două EP-uri, fiind un artist foarte activ, deși acesta este și un actor foarte apreciat pentru rolurile sale atât în seriale, cât și lungmetraje. În momentul de față el este starul serialului, creat chiar de acesta, „Atlanta”, unul dintre cele mai apreciate seriale ale acestei toamne.

În concluzie Childish Gambino este un artist, actor și comediant foarte talentat, care merită din plin atenția fiecăruia dintre noi.

Redbone”:

”Me and Your Mama”:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *