CIZME. PLOAIE. LASERE. DECIBELI | DAY 2

13730683_1113926302011753_1034624687_o

După o noapte lungă și un somn bine meritat, curtea castelului a prins din nou viață. Dacă la Booha Mansion nu se doarme, restul festivalului a avut nevoie de câteva clipe să-și încarce bateriile pentru DAY 2.

Cu fețe adormite, dar zâmbărețe și gata de distracție oamenii au umplut zona festivalului de-a lungul zilei. Fie că au stat în zona de chill out, s-au dat pe carusel sau balansoar, s-au bătut cu perne alături de bărboși și surorile lor în zona Beard Brothers, lumea s-a activat pentru seara ce urma să vină.

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Ziua a doua a venit și cu unul dintre cele mai așteptate momente pentru cei din cultura urbană, Dilated Peoples. Evidence, Rakaa și DJ Babu au fost plăcuți surprinși de publicul de la EC care a cântat alături de ei. Cei trei au arătat că spațiul dintre scenă și fani nu este un obstacol. Solistul Enter Shikari a mers chiar mai departe, întâmpinând ploaia purtat pe brațe de mulțime, sub cerul deschis.

Pentru că DAY 2 nu se putea lăsa mai prejos decât precedenta, odată cu venirea serii au apărut și norii. Se anunța o seară nebună cu artiști excelenți atât pe Main Stage cât și pe restul scenelor, așa că ploaia a condimenta puțin lucrurile. La EC oamenii nu se mai sperie de ploaia, ei și-au făcut încălzirea pentru ce urma la Boiler Stage când Argatu a urcat pe scenă și a făcut boxele să vibreze cu folclor 100% românesc. Alături de el pe scenă a urcat și roman, împreună cei doi au oferit un spectacol de vis care făcea părul să ți se ridice pe mână și sângele să curgă mai repede.

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

De la Argatu am fugit la Main Stage să-l vedem Paul Kalkbrenner. Actor și DJ, Paul și-a confirmat reputația de artist pentru care merită cu adevărat să îl vezi live. Oamenii din public au dansat timp de o oră jumate în ploaie pe beat-urile alese atent de german. Încă din prima clipă în care a urcat pe scenă, Rusko a anunțat că a venit la castel pentru a‑și îndeplini promisiunea de acum doi ani, când nu a mai putut să vină în România, dar a spus că Electric Castle este cu siguranță o destinație obligatorie pentru viitor!

Spectacolul de lumini de la Main Stage, visual-ul de la Red Bull Stage sunt exact elementul care completează experiența la Electric. Dacă nu ai fost aseară să vezi cum ploaia și luminiile se completau perfect cu muzica celor Enter Shikari, a lui Paul și Rusko, cu vibe-ul festivalului și cu dansurile participanțiilor ai ratat imaginea săptămânii, a lunii sau poate chiar a anului.

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

___________________________________________________________________________________________________________________

În seara asta organizatorii așteptă foarte mulți participanți așa că fii sigur că:

  • pleci din timp
  • folosești pe cât posibil autobuzul pentru a ajunge la festival
  • dacă vrei neaparat sa vii cu mașina, fii atent la rutele indicate din șoseaua principală pentru autoturisme.

Orice altă rute decât cele indicate vor fi oprite de echipajele de poliție. Ai răbdare și grijă cu toți colegii tăi din trafic
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *