Concurs: One Design Romania oferă 3 albume semnate El Nino

10455921_729611380433912_8176789299671386893_n

În urmă cu 2 săptămâni, One Design România anunța organizarea unui concurs punând la bătaie 3 albume El Nino, toate cu autograf (”Pe limba noastră”, ”Marele Alb” și ”Un Film De Oscar”).

Astăzi este prima zi în care puteți participa. Pașii pentru a intra în concurs sunt destul de simpli. Tot ce trebuie să faceți este să completați în secțiunea de comentarii fraza „Hip-Hop-ul pentru mine este…”, iar cel care va strânge cele mai multe like-uri până pe data de 3 iulie va primi cele 3 albume.
*se iau în considerare doar comentariile de la postarea originală, (pagina oficială One Design România o găsiți accesând acest link: www.facebook.com/onedesignromania )

Și pentru cine nu știe, One Design Romania a fost înființat pe 7 iulie, anul 2013, având ca obiect de activitate design-ul grafic și publicitar, dar și editarea video.

În scurt timp numele a luat amploare și a câștigat un loc important în această activitate, lucru realizat datorită unei experiențe acumulate de-a lungul timpului, dar și prin formarea și modelarea unei viziuni și a unei culturi organizaționale axate pe notorietate, reputație și imagine într-o eră în care concurența este acerbă, indiferent de domeniul în care ești activ. One Design România a fost mereu atent la cerințele și nevoile clienților pentru a satisface dorințele acestora.

Printre clienți se enumără: El Nino, Markone1, Codu Penal, Morometzii, SickSound Crew, In Extremis, Old Records Sebeș, RimeZic, Kafu, Sagrada Familia, Dadi, Kev, JayOh, Câmpina pe Beat, SpoT, Gun Fu, REK, MdBeatz, Exemplu, CoMan, Shushi, Trântorii, TaSe, IulyNess și Alex Svet.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *