Conquering Lion in România !

Conquering Lion

Conquering Lion, una dintre cele mai cunoscute trupe de reggae / dub din Balcani, revin în România pentru a sustine 4 concerte,  pe 21 aprilie în București,  22  – Cluj Napoca, 23 – Bistrița și 24 Sfântu Gheorghe.  Acest turneu îi este dedicat lui Mistah Boogie, cel care ne-a părăsit mult prea repede!

Concertul din București se va desfășura pe data de 21 aprilie în Club Fabrica din capitală. Alături de aceștia vor mai urca pe scenă L’ equipe De Peche și Loose Jacket, un colectiv de artiști ce susțin jamsession-uri, atât în București cât și în țară, membrii ai Bucharest Jamming Collective Project.

De afterparty se va ocupa King Julien, unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

Concertul din București se va desfășura pe data de 21 aprilie în Club Fabrica din capitală. Alături de aceștia vor mai urca pe scenă L’ equipe De Peche și Loose Jacket, un colectiv de artiști ce susțin jamsession-uri, atât în București cât și în țară, membrii ai Bucharest Jamming Collective project.

De afterparty se va ocupa King Julien, unul dintre cei mai apreciați selectori români de reggae și dancehall, membru fondator al site-ului Zona Reggae și totodată al seriilor de party-uri Reggae Fry-day și Roots Revival.

La Cluj Napoca, Conquering Lion vor concerta pe data de 22 aprilie în The Shelter. După concert va urma o nouă ediție a seriei de petreceri Joase, cu Zo, Nerub și Chu The Ju, membru al Genmaica Soundsystem.

Pe 23 macedonenii vor fii prezenți la Bistrița pentru a concerta în cadrul Studentfest iar pe 24 vor concerta în Sfântul Gheorghe, de zilele orașului.

Revenind la Conquering Lion, trebuie să precizăm că aceștia se trag din Tetovo (Macedonia)  și și-au început munca creativă în  aprilie 2007.

În octombrie 2009 trupa a lansat primul său LP (PMG Recordings), intitulat simplu “I”, compus din 10 piese, inclusiv colaborarea cu artistul Jamaican Jah Clarity, “Jah Love”.

Pe parcursul ultimilor ani, trupa a avut turnee ce au inclus toată regiunea Balcanilor (Macedonia, Serbia, Bulgaria, Grecia, Croația, Bosnia, Albania, Kosovo, România, Slovenia etc) și a Germaniei.

Cel de al doilea album al trupei, “Know Your Wisdom”, a fost lansat în 26 august 2011 și a fost urmat de un turneu de 30 de zile în Balcani. Conquering Lion a susținut concerte semnificative aături de  Gentleman (GE), Manu Chao (FR), Ras Zacharri (JA), Donald Minott (JA), Hornsman Coyote (RS) și mulți alții.

În luna decembrie a anului 2012, trupa a lansat videoclipul oficial pentru cântecul “Fire”.

Anul 2013 înseamnă lansarea celui de-al treilea album, numit “Revelation”, urmat de un nou clip official pentru “Trickster’s End”. În aprilie 2014 Conquering Lion a avut parte de un turneu european de success, care a inclus: Olanda, Germania, Slovacia, Cehia, Polonia etc.

În prezent membrii trupei pregătesc cel de al 4-lea album, care va fi urmat de un nou tur European.

Hai să le arătăm că  si România iubește muzica reggae și vibrațiile pozitive!

Conquering Lion

Sursa : Fb  https://www.facebook.com/events/582291275259200/?active_tab=highlights – Bucuresti

https://www.facebook.com/events/204162793268461/ – Cluj
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *