Cozy Tapes Vol. 1: Friends – Primul album A$AP Mob

Coperta album A$AP Mob

După mai bine de patru ani de la lansarea mixtape-ului „Lord$ Never Worry”, debutul grupului din Harlem, New York, A$AP Mob lansează primul lor material discografic sub forma lui „Cozy Tapes Vol. 1: Friends”. Albumul conține versuri de la fiecare membru din grup, precum A$AP Rocky, A$AP Twelvyy, A$AP Ant sau A$AP Ferg. Pe material mai apar și versuri de la alți artiști din afara grupului, printre care Juicy J și Wiz Khalifa.

Albumul a fost lansat pe 31 octombrie 2016 de către casele de discuri ASAP Worldwide, Polo Grounds Music și RCA Records. De producerea albumului au mai fost responsabili Cardo, Hector Delgado, Dun Deal și Yung Exclusive.

Pentru promovarea albumului A$AP Mob au lansat patru single-uri, toate fac parte din albumul final. Acestea sunt, în ordinea de pe album, „Yamborghini High” cu un featuring oferit de Juicy J;

„Crazy Brazy” în colaborare cu Key!;

„Runner” împreună cu Lil Uzi Vert;

iar pentru ultimul single A$AP Mob au colaborat cu Tyler, The Creator, Playboi Carti și Yung Gleesh, acesta se numește „Telephone Calls”

 

Pe coperta albumului apare o poză cu un bebeluș, el este unul dintre membrii formatori al A$AP Mob, A$AP Yams. Acesta a fost găsit mort pe data de 18 Ianuarie 2015, autopsia a arătat că acesta a decedat din cauza unei supradoze rezultând de la amestecul de droguri. Membrii grupului din care făcea parte dar și afiliații au spus că Yams a decedat din cauza unei probleme respiratorii pe care o avea, apnee in somn. 

Albumul poate fi ascultat și/sau cumpărat pe Spotify; Apple Music; Google Play Music. Pentru moment albumul este disponibil doar în variantă digitală, varianta fizică a albumului este planificat să fie lansată peste trei săptămâni de la lansarea materialului online.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *