„Dark Bombastic Evening” revine

 

 

Undeva prin 2009, în Cetatea din Alba Iulia se năștea un festival ce avea să devină unic în țara noastră: Dark Bombastic Evening. Timp de 5 ediții, acesta a fost gazda unor evenimente culturale impresionante. Totuși, a devenit cunoscut mai mult pentru concertele ce aveau loc. De-a lungul acestor ediții, trupe precum Alcest, Altar of Plagues, Solstafir, Dordeduh sau Rome au încântat fanii prezenți la acest festival intitulat sugestiv „Dark Bombastic Evening”.

În 2014, acest festival n-a avut loc, lăsând un gol imens în mișcarea muzicală din România. După B’Estfest, a fost fără doar și poate unul dintre cele mai memorabile anulări la capitolul „Festivaluri”. Se mai poate adăuga și „OST FEST” la această listă. Însă, inima multora a crescut odată cu anunțarea revenirii festivalului „Dark Bombastic Evening” în 2015.

Până pe data de 30 septembrie, puteți sugera pe pagina oficială a festivalului trupele pe care le-ați dori în cadrul acestui festival în 2015. Vă sugeram să vă uitați pe line-up-urile din trecut, și să votați. Voturile publicului chiar contează.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *