Descarcă noul album SUBCARPAȚI

Subcarpati - Satele Unite ale Balcanilor

Al patrulea album a ieșit aburind din cuptorul SubcarpațiSatele Unite ale Balcanilor(SUB) promite să unifice valorile muzicale balcanice într-o singură copertă și aduce un suflu total nou și totuși familiar proiectului Culese din Cartier.

Puteți descărca gratuit albumul care adună 13 piese făurite atent în Subcarpați, alături de Mara, Maria Casandra Hausi sau Roman:

Subcarpați – Satele Unite ale Balcanilor

1. Rabdă Inimă
2. Dintr-o lume în altă lume
3. Vremea mea
4. De dor și de bucurie
5. Un cati un – cu Mara
6. Sunet vechi – cu Roman
7. Românul nu moare
8. Tumbe, tumbe
9. Lunea Tahina – cu Mara
10. Balada lui Gruia
11. Doina – cu Maria Casandra Hausi
12. S.U.B. – Outro
13. Câtă Nedreptate

Alături de album, trupa a lansat și un dublu-videoclip pentru Rabdă Inimă și De dor și de bucurie care este rețeta secretă a lui Bogdan Moldoveanu aka Hypnoun videoclip care te introduce perfect în conceptul noului album.

 

Dar secretul neștiut al materialului este că el a fost finalizat în timpul turneului, într-un studio mobil. O muncă nemaipomenită datorată atât trupei cât și oamenilor din jurul ei, oameni frumoși ca Ate, Baxi, Andrei Bălășoiu, Bogdan Barbu, Mircea Tranca, Silviu Crăciun, Sabin Onceriu, Alin C. Lepadatu, Cezar Iliescu și mai ales Micha, rezervorul de energie al trupei, omul care e mereu pe scenă alături de ei, dar e prea mic să se vadă.

Puteți descărca albumul de pe site-ul subcarpati.com sau să îl puneți pe repeat pe youtube:
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *