Electric Monday by Electric Castle Festival

13343116_998675603580515_6945628891950738626_n

Cu siguranță nu toți, dar mare parte din participanții la Electric Castle (indiferent de ediție) au întâmpinat dificultăți în ceea ce privește mersul la job în lunea de după festival. Unii au trebuit să părăsească Bonțida mai devreme, iar alții au mers direct la serviciu după festival, evident, extrem de obosiți.

Pentru a veni în sprijinul festivalierilor, Electric Castle lansează campania Unofficial Partners și propune Electric Monday, adică ziua de luni, 18 iulie 2016, liberă pentru angajații care au participat la eveniment. În schimbul acesteia, companiile la care lucrează „electricii” devin parteneri neoficiali ai festivalului. Astfel, pe site-ul oficial al campaniei – www.unofficialpartners.com – fiecare companie care acceptă provocarea #electricmonday va avea spațiu egal de expunere (indiferent de numărul de angajați participanți la eveniment sau de mărimea companiei). Pe lângă promovarea brandului, managerii empatici vor beneficia și de aprecierea subalternilor și desigur, de consolidarea relațiilor din interiorul firmei. Mai mult de atât, pentru cei care dau curs la Electric Monday, există pachete cu bilete la preț special, putându-se oferi astfel încă un beneficiu celor din echipele lor.

Cum te înscrii?

Este suficient ca un membru al companiei să completeze formularul de pe site-ul www.unofficialpartners.com până pe 8 iulie. Ulterior, va fi contactat de către cei de la Electric Castle pentru mai multe detalii.

We are the people!
One thought on “Electric Monday by Electric Castle Festival

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *