Embrace – album nou semnat Armin Van Buuren

Aseara in radioshow-ul A state Of Trance, radio show ce a ajung la editia cu numarul 729, Armin van Buuren a anuntat un nou album!

Dupa ’76’, ‘Shivers’, ‘Imagine’, ‘Mirage’, si ‘Intense’, vine cu Embrace – un album in care ”imbratiseaza” mai multe instumente si sunete diferite si le incorporeaza in stilul propriu! Pentru cover a lucrat cu renumitul fotograf Anton Corbijin si, parere personala, arata minunat! Clasic, dar modern, timid, dar totusi indraznet, surprinde foarte bine personalitatea artistului dar si a viitorului album.

Albumul va fi lansat pe 29 octombrie si credeti-ne pe cuvant cand va spunem ca nici noi nu mai avem rabdare pana atunci! Speram totusi, ca odata cu noul album sa fie si un nou turneu Armin Only – de promovare al acestuia, desi anul trecut la Bucuresti Armin spunea ca Intense ar fi fost ultima editie. Avem fani Armin van Buuren in echipa, avem fani Armin Van Buuren pe care i-am intalnit la Untold anul acesta si toti abia asteapta sa il revada pe artist. Setul de 3 ore de la Untold nu a fost indeajuns sa linisteasca ”demonii electronici” ca nu ne dau pace in fiecare zi!

Pana atunci ne bucuram in continuare de muzica lui, si cel mai recent track al sau – Stardust (colaborare cu geniul Jean-Michel Jarre)!Designer, blogger and music lover.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *