Era Decay – Sharp Words (Official Video)

139

După 3 ani, trupa suceveană Era Decay a lansat un album nou. Este al cincelea album de studio, intitulat „Inritum„. Acesta a fost finalizat în luna octombrie 2016, două piese de pe album fiind făcute publice până la ora actuală.

Prima piesă făcută publică a fost „Coming For You (The Day I Die)„. Spre sfârșitul lunii noiembrie 2016, Era Decay a publicat videoclipul oficial al piesei „Sharp Words„. Este o piesă ancorată în stilul melodic death metal, are atât părți foarte lente cât și extreme și brutale. Videoclipul în sine, este unul relativ simplu, fără un fir narativ complex. Singurul personaj al videoclipului este solistul trupei, Șerban Sandru, pus „față în față” cu propria persoană. Versurile piesei sunt într-un fel remarci către propria persoană, întrebări cumva retorice cu un răspuns clar și precis, iar videoclipul vrea să sugereze faptul că de multe ori suntem puși față-n față cu propriile greșeli și tot noi suntem cei ce le putem îndrepta.

Videoclipul piesei „Sharp Words” a fost realizat sub egida Video Advertising. Piesa în sine, pe lângă faptul că a fost compusă de băieții din Era Decay, a fost înregistrată de Cristi Rangu și Călin Colodiuc, cel din urmă ocupându-se de mix și master. Machiajul solistului din videoclip a fost asigurat de cei de la ART to WEAR. Pentru mai multe detalii legate de Era Decay, intrați pepagina oficială de Facebook a trupei.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *