UNTOLD 2018!

Untold 2018

O noua ediție UNTOLD se aproprie, iar de astăzi ne putem face o idee despre cum o să arate cel de al patrulea capitol din magica poveste a festivalului din inima Transilvaniei, care v-a avea loc la Cluj-Napoca între 2-5 august 2018.

La fel ca în fiecare an, organizatorii ne-au surprins plăcut prin anunțarea unor nume gigant din muzica electronică și nu numai, unii debutanți pe scena Untold, alții deja veterani ai scenei clujene.

Astfel, în acest an pe lângă artiștii pe care i-am avut în anii trecuți, printre care Armin van Buuren, Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike sau Tiësto avem un număr ridicat de artiști noi care își vor face apariția pentru prima dată pe o scenă de festival în România. Printre aceștia se număra legendarii The Prodigy, cel mai popular duo electronic al momentului, The Chainsmokers, carismaticul artist american Jason Derulo. Alți artiști care își vor face apariția pentru prima data pe scena festivalul Untold includ: Alesso, Diplo, Kygo, Oliver Heldens, KSHMR, Flux Pavilion, ModstepThe Asteroids Galaxy Tour și mulți alții.

Ca în fiecare an scena principală va fi plină de artiști de renume care vor zgudui Cluj Arena până în zorii zilei, dar asta nu înseamnă că trebuie să ratați celelalte scene. Galaxy Stage vine și ea cu un line-up de zile mari, printre numele care vor încerca să dărâme pereții Sălii Polivalente se află Paul KalkbrennerSolomunJamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Seth Troxler sau Pan-Pot, deci dacă ești fan al muzicii house sau vrei o pauză de la Main Stage this is the place to be!

Scena noastră preferată din cadrul festivalului vine și ea cu un line care merită atenție! Alchemy Stage este locul unde ne luam doza obligatorie de Drum ‘n’ Bass, Hip-Hop, Grime, Trap sau Dubstep. Artiștii care vor avea responsabilitatea să ne facă să dansăm pană o sa ne doară coloana și o să ne facă să ne fie dor de vremurile în care ne simțeam picioarele sunt, printre alții, BorgoreAndy CDub FXThe Glitch MobModstepNoisaPendulum sau Wilkinson. 

În concluzie, avem certitudinea că Untold 2018 va fi legendar, la fel ca în fiecare an, un mega show care nu merită ratat. It’s going to be legen-wait for it-dary, legendary! 

PS: Aveți idee cum putem fii prezenți la doua scene în același timp?
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *