Fantome – Venus (Official Video)

112

Trupa de muzica experimentală Fantome, a lansat recent piesa „Venus„. Aceasta este însoțită de un videoclip oficial, fiind prima piesă de pe viitorul lor album. Videoclipul este unul cu multe peisaje sugestive, care chiar te duc cu gândul la planeta Venus, chiar dacă sunt filmate în România.

Pe lângă membrii trupei, în videoclip mai apar niște fete care te duc cu gândul la ursitoare sau sânziene, acestea fiind îmbrăcate în portul popular tradițional. Videoclipul a fost realizat de Gabriel Popescu și Ana Anghel.

Fantome este una dintre cele mai promițătoare proiecte muzicale românești din ultimii ani. Muzica lor are la baza muzica electronică, influențele fiind preluate din muzica populară românească sau hip-hop. Trupa face parte din marea familie a unor artisti precum Subcarpați, Frații Grime, sau Cred Că Sunt Extraterestru. Proiectul a fost lansat în primăvara anului 2015, în aceiași perioadă în care au lansat albumul „Micul Paris„, singurul material discografic al trupei până la ora actuală. A realizat piese în colaborare cu Bean MC, Vali Umbră sau AFO, printre care putem aminti „Cu drag, Fantome„, „Răscolind Tot Universul” sau „Nu vreau sa mor„. Pentru viitoare detalii legate de noul album semnat Fantome, puteți accesa pagina oficială de Facebook a trupei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *