General Levy la Arenele Romane!

General Levy

General Levy revine în România pe data de 22 aprilie, pentru un concert de zile mari, organizat de către cei de la The Fresh.  Generalul muzicii reggae și pionierul culturii jungle,  face show la fiecare reprezentație a sa, livrând rime cu o viteză ce ar putea da peste cap cu ușurință orice cronometru. Pe scenă alături de el vor mai urca pe scenă Trupa Subcarpați, Frații Grime și selectorul Deeproots .

 

General Levy, un veteran veritabil pe scena britanică urban-progresivă, s-a dezvoltat sub influența muzicii reggae și culturii africane în general. Grație fratelui său mai mare, Paul Levy și-a consolidat o cultură muzicală masivă, bazată pe ska, rocksteady, jungle, garage, soul, hip-hop, drum’n’bass și reggae, creându-și propriul sound system – „Third Dimension”.

La doar 19 ani, General Levy a cucerit publicul cu entuziasmul resimțit la fiecare rimă sau piesă, atât solo, cât și cu brigada sa muzicală. Astfel, ajunge să obțină premiile „Cel mai bun album reggae”, „Cel mai bun single” cu piesa „Heat„ și „Cel mai bun MC”, iar după lansarea piesei „Incredible” cu M-Beat, nimic nu a mai fost la fel. A urmat o ascensiune bruscă pentru General, hitul ajungând în top 10 mondial și soundtrack-ul comediei „Ali G Indahouse„.

De la Garance Reggae Festival sau Summerjam Festival la Reggae Sun Ska sau Realbeat Reggae Festival,General Levy a cucerit toate publicurile întâlnite cu prestațiile sale fascinante.

La 20 de ani după succesul fulminant de care s-a bucurat, General Levy revine cu aceeași abordare vizionară. Alegând să se înconjoare de muzicieni cât mai originali, ca Balik (Danakil), Big Red (Raggasonic), Papa Style sau Baldas, el produce o operă eclectică ce îmbină perfect funk, hip-hop, jungle și roots reggae. ” (Zona Reggae)

General-Levy2

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *