Golan | Who Left Me Open (Live Session)

 

Dacă la începutul lunii băieții de la Golan ne-au prezentat materialul „Dunst”, acum spre sfârșitul lunii ne încântă din nou simțurile cu „Who Left Me Open”, desigur într-o sesiune live pe un rooftop din Piatra Neamț la apusul soarelui de august.

„Who Left Me Open„ este o întrebare retorică, care timp de 6 minute ne ține hipnotizați și extaziați. „Who Left Me Open„ este despre acele nopți de vară în hamac, sau cu prietenii pe plajă. Este despre instrumente live care te vrăjesc încă de la primele note.

Pentru necunoscători, trupa Golan vine din București și este formată din Alexandru Burcea (32 ani), Mihai Ristea (26 ani) și Ernesto Esneldo (25 ani). Genul House, Nudisco și Electronică formează un amestec unic de armonii electice, Golan susținând concerte doar live cu ajutorul instrumentelor muzicale precum trompeta, fault, tobe, clape și platanele, dar și voce.

Piesele cu care s-au făcut recunoscuți în lumea muzicală sunt „Promises”, „Abel”, „Lonely Nights”, „Dunst” „L’agonia„ și multe alte mix-uri. Mai multe puteți asculta pe contul lor de pe SoundCloud.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *