Gramatik lanseaza albumul ” Epigram „!

Epigram

Denis Jašarević cunoscut mai bine ca Gramatik, DJ-ul/producatorul slovac in varsta de 31 de ani a anuntat pe contul sau de facebook pe 27 ianuarie 2015 ca lucreaza la noul album intitulat ” Epigram „, la un an diferenta, artistul s-a tinut de promisiune si a lansat noul material pe 25 martie 2016.

Artistul abordeaza in materialele sale un mix intre hip-hop, glitch, electro si dubstep imbinate cu ceva funk.

Ambalat bine cu colaborari, albumul merge pe o varietate de sound-uri in timp ce se concentreaza consecvent pe inclinatia artistului pentru glitch-bass instrumental. Totusi, de aceasta data, Jašarević se focuseaza puternic si in special pe sounduri hip-hop mai indraznete (in locul vibe-urilor mai esentiale din proiectele anterioare)—o piesa e in colaborare cu legenda Wu-Tang, Raekwon, alta cu promitatorul MC ProbCause—transformand acest ultim LP in cel mai diversificat proiect al sau de pana acum.

Albumul mai contine colaborari cu artisti precum: Adrian Lau( hip-hop), Leo Napier (soul) , Laibach(degenerate pop), Luxas(electronic) si Russ Liquid(electronic).

               Am mers doar pe intuitie. Nu imi planific sa fac albume asa, sau asa, doar fac o gramada de muzica  si apoi decid care feeling-uri de pe piese merg mai bine. Incerc sa mentin capaciatea de lucru cat de natural posibil cu fiecare piesa si pur si simplu sa merg pe stilul pe care simt sa il creez in acel moment.      – Thump

Sa spui un punct de vedere intr-un mod amuzant, lucid si indraznet intr-o singura propozitie sau doua e o forma de arta. Cele mai bune epigrame din istorie sunt bucati neutre de intelepciune care cateodata te lovesc mai tare decat viata.

Gramatik vine cu o idee originala si destul de simpla. Tu esti cel care creeaza continutul pentru propriul design de coperta al albumului „Epigram ” scriindu-ti epigrama favorita sau venind cu una noua. Aplicatia transforma fiecare litera intr-un simbol atribuit si creeaza o coperta unica, personalizata, pe care apoi o poti descarca impreuna cu cel mai nou album al lui Gramatik, ne spune artistul pe site-ul lui oficial.

Asadar, va lasam sa va convingeti singuri de tot ce am zis mai sus, si va uram auditie placuta! ^_^
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *