Interviu cu 13TH GS membru Romanian Cartel (Makevelli Records INC)

Screenshot - 23.02.2014 , 21_13_31

După mult timp așteptat, pentru toți cei care au stat geană mereu pe Eragon Vibes, vă anunțăm că în sfârșit am terminat interviul mult promis. În această seară, vă prezentăm un interviu video, oferit de către comunitatea Eragon, în exclusivitate pentru dumneavoastră împreună cu 13Th Gs, membru „Makevelli Records Inc„.

Tânărul român, situat în London/UK, unul din componenții trupei „Romanian Cartel”, (trupă compusă din artiști de origine română, situați în afara României), cât și artist de la „Makevelli Records INC„, ne oferă detalii despre cariera sa în industria muzicală, cât și despre proiectele ce vor apărea pe viitor. 13Th GS își anunță prezența pe 1Nation, album Makevelli Records INC, ce de asemenea vi-l vom oferi în exclusivitate, pe comunitatea noastră, Eragon.

Pentru viitor avem de gand să vă prezentăm și alte interviuri ale membrilor „Romanian Cartel”, aceștia fiind: Make USA), P.R.E.A.C.H (USA), M3taphour (Valencia, Spain) și Lawrence Da Price (USA), de asemenea, membrii Makevelli Rec. INC. „ROMANIAN CARTEL” își anunță pe 1Martie, lansarea primului single de pe albumul Romanian Cartel „Real Talk”.

Vă mulțumim pentru răbdarea de care a-ți dat dovadă, și vă invităm, să vizualizați în continuare interviul oferit de către comunitatea Eragon Vibes, cu ajutorul Makevelli Records INC, pentru dumneavoastră. Vizualizare & audiție plăcută, enjoy.

Interviu:

Mostre Makevelli Records INC & Romanian cartel: http://www.youtube.com/watch?v=7HdwKE6XExc
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *