Jamalski Live in România

Vama a fost agitată vineri seara de către  Jamalski care a susținut un concert live, în premieră în România în Club Goblin din Vama Veche. Concertul a fost organizat de Hiphoplive.ro împreună cu Area Brasov și Militia Skate Romania.

Un vibe pozitiv și un sound complex cu nuanțe de ragage drum`n`bass și hip-hop, cu asta și-a îmbrățișat Jamalski fanii prezenți vineri, 14 august în Vamă. Deși s-a lăsat puțin așteptat, artistul a reușit să-și ducă susținătorii la extaz până aproape de răsărit. Goblinul a vibrat timp de aproape 2 ore  pe piese precum African BorderBack in Town, sau Dictate da Pressure.

Dar până să își facă aparția Jamalski pe scenă, atmosfera a fost întreținută de Dj LP, Kamikaze și Dj Lexi, și Dubmunk, dj care au venit tocmai din Brașov.

Jamalski este un artist american, originar din New York a cărui carieră este dată de 4 albume (Roughneck Reality , Present: The Roughneck Reality Massive , Radio Bomb Featuring Jamalski – Prime Numbers , Ruffnecks Revenge), 14 single-uri și EP-uri, 2 Compilații și numeroase colaborări.

„Jamalski, agitator since 1991” și nu, ăsta nu e un slogan de marketing ci însăși chintesența care îl definește pe Jamalski, artist ce reușește de fiecare dată să excite simțurile auditive ale ascultătorilor cu muzica lui. Muzică care sparge, se pare bariera între hip hop, raggae, jungle, funk, house, dub, techno şi drum’n’bass. Încă de la debutul său alături de KRS One, din 1990, până la faimoasa lansare a materialul „Ruffnecks Revenge”, în 2005, Jamalski a reuşit să iasa din sfera normalității, a clişeelor şi a delimitării genurilor muzicale.

Jamalski reprezintă o emoție aparte în muzica din sfera underground, iar spectacolul oferit vineri seara în Goblin Vama Veche a fost unul sublim!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *