LUPII – Sezon | Un nou proiect muzical românesc

Screen Shot 2016-08-12 at 14.48.27

Băieții s-au adunat în haită. LUPII este numele noului proiect semnat de El Nino, StresDragoș Miron  și Samurai. Au lansat și prima piesă sub noul nume, intitulată „Sezon”. Odată cu noua piesă au anunțat și că lucrează de ceva timp la un album.

Numele piese este descrierea perfectă a vibe-ului și a clipului. Pe refren îl găsim pe Spectru care s-a ocupat și de instrumentalul melodiei. Imaginile de sezon completează versurile artiștilor.

În altă ordine de idei, ceea ce mulți fani se întreabă. Mai există Haarp Cord ? – având în vedere că trei din cei patru membri ai trupei LUPII fac parte și din proiectul Haarp – Răspunsul a fost dat acum ceva timp de către Sișu pe pagina HC după ieșirea lui Cedry2k din trupă:

H C reprezinta in primul rand o idee ce aduna in juru ei oameni ce impartasesc un set comun de valori si pasiuni,pusa in slujba pastrari identitatii nationale,a istoriei,informarii tinerilor asupra realitatilor inconjuratoare.Am cautat in acest concept sa aducem singurul lucru pe care il putea aduce probabil zona noastra la acest curent numit hip hop,in mod natural si original,mai anume o lirica mai ampla conforma cu dispozitia culturii din zona noastra,mai aplecata spre poezie.Am spus-o si o repet,e doar un concept,o idee,care din timp in timp infloreste iar aceste flori sunt albumele,trei pana in ziua de azi.Dorinta mea sincera si scopul acestei asocieri era si din punctul meu de vedere e, transformarea noastra din interior in primul rand si aducerea apoi a acestei transformari,a maturizari in sine de fapt,in vietile noastre si activitatile noastre personale in felul acesta creand un exemplu pentru cei care de-a lungul anilor au rezonat cu noi.Uneori parerile pot diferii si drumurile pot fi separate,dar niciodata nu va fi schimbat scopul acestei intreprinderi indraznete,mai exact,a le spune oamenilor ca exista speranta.Deci nefiind o trupa,nici nu poate fi desfintata sau anulata,cine intelege bine,cine nu,nu.H.C. v-a continua sa existe si toate incercarile astea nu sunt decat elemente abrazive ce ne formeaza,a fi H.C. nu inseamna sa iti placa un m.c. sau altu,a fi H.C. inseamna sa iti placa Romania si Romanii si sa iti doresti ca toti cei de un neam cu tine sa simta,sa iubeasca,sa traiasca si sa moara romaneste,fie ei bogati,saraci,destepti,prosti,frumosi,urati.Asa sa ne ajute Dumnezeu!  

Ne bucurăm că avem ocazia să vedem combinate stilurile diferite ale celor patru MC și că avem muzică bună de pus în căști.

Multă pace!

Mixul și masterizarea melodiei au fost realizate de KARIE, de montajul video s-a ocupat Alexandru Tuturescu, iar imaginiile au fost trae de Jean Blagoi. Piesa a fost înregistrată la UNIC STUDIO.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *