MMC – Definitii | Album

Definitii

MMC, un tânăr cântăreț din Călărași, care aparține label-ului SwallowRecords și NoulCișmigiu, începe 2016 în forță. A lansat mixtape-ul „Sunt pe drum” în luna februarie, acesta fiind urmat rapid de primul album al artistului, „Definiții”.

Materialul cuprinde 14 track-uri, 9 piese, dintre care 3 se bucură și de videoclipuri, 3 skit-uri + un intro și un outro. MMC, a colaborat pentru acest album cu : Chimie, Bianca Ilieș, AbSsent, Vlad Flueraru, Johnny M și Claudia Dragomir.

Piesa „Umbre”, alături de Chimie și Bianca Ilieș, însoțită și de un videoclip, are cel mai mare impact pe internet având peste 100.000 de viziualizări pe YouTube. „A venit vremea” și „Brother”  în colaborare cu Claudia Dragomir, Vlad Flueraru și JohnnyM se bucură de un dublul clip lansat de MMC la inceputul anului 2016.

Producția integrală a albumului, a fost asigurată de Illmatic Beats. Albumul poate fi comandat pe pagina oficială a artistului, printr-un mesaj. Costul lui este de 20 de lei. Susține mișcare și cumpără albume!

Dă play !

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *