Noi artiști la Untold!

Untold 2018

Cu mai puțin de o lună până la debutul celei de a patra ediție Untold, pe pagina de Facebook a apărut lista cu line-ul complet al festivalului Transilvănean. Avem parte de artiști noi la toate scenele, așadar o să îi trecem pe unii dintre aceștia în revistă în rândurile următoare.

Main Stage:

Pe partea de Live Acts avem două adiții, DJ-ul și producătorul austriac Parov Stelar, acesta a fost și anul trecut pe scena Untold, a fost și este unul dintre cei mai așteptați performeri de către publicul puțin mai în vârstă, dar și de cei mai tineri care îi știu muzica acestuia. Cea de-a doua adiție sunt Subcarpați, o să fie cea de-a patra apariție a acestora pe scena principală Untold!

În zona de dj-ială, avem câteva new entries. Primii artiști noi apăruți în lista sunt Golan, cunoscuți pentru melodii precum Promises și Abel, românii sunt și ei la cea de a patra prezentă pe scenele Untold. Alt artist local își face și el apariția pe Main Stage, Vanotek, pe numele lui real Ion Chirinciuc, este un român născut în Republica Moldova, acesta face muzică de la 17 ani, a devenit popular în România când a lansat melodia My Heat Is Gone împreună cu Vanka. Manuel Riva este încă un artist local care își face aparitia pe scena principală în acest an. Cunoscut pentru munca s-a în Demmo și Deepcentral, acesta a decis să își înceapă cariera solo în 2016, la trei ani după ce Deepcentral și incetat activitatea. Următoarea adiție pe scena principală este un nume ceva mai exotic, Mahmut Orhan. Acesta vine cu una dintre cele mai populare melodii ale acestui an, 6 Days, melodie care în aceste momente este pe primele poziții în topurile muzicale. În trecut turcul, declara că în Romania se află clubul său preferat, deci Mahmut Orhan și Untold it’s a match! 

Alchemy Stage:

 

Alchemy vine un număr mare de artiști noi, unii debutanți pe scena Untold, alții au mai fost edițiile trecute. Printre cei noi se numără Dope D.O.D.DJ CrazeFeed Me. La fel ca și anii trecuți, avem și anul acesta un număr mare de artiști Hip-Hop din România. Crew-ul Culese din Cartier (Argatu’ și Mos Martin, Frații Grime, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome, Basska)DOCDeliric x Silent StrikeGrasu XXLMacanacheParazițiiDJ ShiverPsihotropSatra B.E.N.Z și Specii sunt artiști români care vor lua cu asalt Alchemy Stage în acest an.

Mai jos am pregătit o listă cu melodii ale artiștilor mai sus mentionați. Toate acestea, și multe altele le găsiți la UNTOLD 2018.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *