Nouă Ani Lumină – Ultima zi de gravitație

166

Pe data de 28 martie 2017, trupa ieșeană Nouă Ani Lumină va lansa primul său material discografic. Acest eveniment va avea loc în clubul Control din București.

Începutul lunii martie aduce lansarea primei piese de studio a trupei. Aceasta se numește „Ultima zi de gravitație” și reprezintă totodată primul videoclip oficial al trupei Nouă Ani Lumină. Acesta este unul de tip „lyrics video”, fiind unul minimalist. Tot videoclipul prezintă o locuință ce începe să leviteze cât mai departe de pământ, simbolizând titlul piesei „Ultima zi de gravitație„. Artwork-ul piesei a fost realizat de Nana Croitoru, montajul fiind realizat de Răzvan Răduță de la Oldboystudio, o casa de producții recunoscută pentru videoclipurile unor trupe precum Cap De Craniu, H8 sau Breathelast. Versurile piesei au fost scrise de Silvan Plăcintă, toboșarul trupei Nouă Ani Lumină. Înregistrarea, mix-ul și masterizarea piesei a fost asigurată de Marius Costache de la Studio 148.

Nouă Ani Lumină este o trupă ce consideră că abordează genul muzical numit „cosmic rock”. Este o trupă de rock alternativ, cu multe influențe de post-rock, ambiental, progressive și shoegaze, înființată în orașul Iași la sfârșitul anului 2015. Are la activ concerte pe scene din orașele Iași, București sau Cluj, iar în vara anului 2015 a obținut locul întâi în cadrul festivalului Rockmotiva Fest Craiova. Are la activ piese precum „Rută nocturnă„, „Să facem saltul„, „Lucrez la un vis” sau „Poză pe Marte„. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina lor de Facebook.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *