Outstorm confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2016 – Lansare album „Hardcore”

outstorm_hardcore

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 10 ani de existență. Organizatorii festivalului au început deja marcarea acestui eveniment prin Rock’N’Iași „Winter Edition” ce a avut loc în februarie 2016, și Rock’N’Iași „Open Air” 2016, ce a avut loc în mai 2016. A treia ediție din anul 2016 va avea loc la sfârșitul lunii octombrie, în perioada 27-30 octombrie 2016. Evenimentele vor avea loc pe 2 scene amplasate în „Sala Gaudeamus”, respectiv „Sala Foaier” din incinta Casei De Cultura A Studenților din Iași. Până la ora actuală, au fost confirmate trupele Ska-nk, Coma, Crimena, Guerillas, Beauty and The Rat și Satellites din România, Equilibrum din Germania, Vulture Industries din Norvegia, Aftermoon din Ucraina, Phase Reverse din Grecia, Desecrate din Italia și Che-MD din Republica Moldova.

Ultima confirmare oficială din cadrul festivalului aparține unei trupe ieșene.Outstorm se întoarce pe scena Rock’N’Iași, ultima dată aceasta cântând în cadrul ediției din octombrie 2015, împărțind scena cu trupe precum Inside,Nouă Ani Lumină sau Luna Amară.

Outstorm este o trupă ieșeană de rock alternativ. Ea pendulează extremele muzicii rock prin compoziții proprii ce îmbină riff-uri dinamice cu elemente de power balad, tonuri vintage cu tonuri moderne, voci ce trec de la urlet la șoaptă, de la agresivitate la melancolie. Înființată în anul 2013, trupa și-a făcut debutul în clubul Pub S4 din Bacău, atunci când au cântat în deschiderea trupei GOD în aprilie 2014. De atunci au adunat o multitudine de concerte în orașe precum Suceava, Iași sau București, în deschiderea unor trupe precum E.M.I.L., Implant pentru Refuz, Trooper sau Firma. Are prezențe la festivaluri precum „Rock Stage Festival” (Galați), „Zilele Prieteniei Bergenbier” (Iași), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage), „Zilele Nordului” (Dărăbani) sau Rock Line Festival (Anina). De asemenea Outstorm câștigă locul 3 în concursul Rock Frate (București), la startul căruia s-au înscris 27 de trupe. Are la activ un demo intitulat „Outstorm„. În anul 2016, trupa va lansa primul album oficial intitulat „Hardcore„, care va reprezenta o combinație eclectică de sunete și vibe-uri. Solistul Lucian Radu, basistul Dani Costescu și tobosarul Octav Amarandei sunt încântați să vă prezinte acest nou album în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2016 în cadrul căruia va avea loc lansarea oficială. Se vor putea auzi piese precum „We Are Hardcore„, „Freedom„, „Stay Away”, „Străin„, sau „Crazy„.

Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2016 va începe joi, 27 octombrie 2016 undeva după ora 19:00. Prețul biletelor și programul complet urmează sa fie confirmat. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.
One thought on “Outstorm confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2016 – Lansare album „Hardcore”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *