Pay with blood, at Untold

blood network

Blood Network se întoarce și în 2018. 

Proiectul inedit lansat de organizatorii Untold încă de la prima ediție a festivalul revine și în acest an. Pentru că donarea de sânge e un lucru foarte important iar România e una dintre țările care au cea mai mare nevoie de donatori de sânge, astfel organizatorii Untold au venit cu o idee de a ajuta procesul și de a încuraja oamenii să doneze. Aceștia vor fi răsplătiți cu bilete de o zi la Untold, dar și la Neversea sau o reducere din prețul unui abonament pe toate zilele acestor festivale.

În anii trecuți acest proiect a fost unul de mare succes și nu există niciun motiv pentru care nu ar fi și în acest an. În Romania numărul donatorilor regulați nu depășește 10.000 la nivel național, iar orice ce ajutor este bine venit, iar organizatorii Untold plătesc un preț mic pentru un gest care ar putea salva vieți.

În acest an campania se desfășoară intre 29 mai și 29 iunie în toate centrele de transfuzie din țară. Și în acest an, persoanele care doresc să participe la cele două festivaluri vor putea dona și la caravanele mobile din șase orașe ale țării: Cluj-Napoca, București, Iași, Timișoara, Brașov și Constanța. Toți cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8.00-14.00 vor primi un bilet gratuit de o zi la UNTOLD sau NEVERSEA.

  • CLUJ-NAPOCA: 26, 27 MAI, BULEVARDUL EROILOR
  • BRAȘOV: 2, 3 IUNIE, AULA UNIVERSITĂȚII TRANSILVANIA
  • IAȘI: 9, 10 IUNIE, PALATUL CULTURII
  • TIMIȘOARA: 9, 10 IUNIE, PARCARE FACULTATEA DE POLITEHNICĂ, BD VASILE P RVAN
  • BUCUREȘTI: 16, 17 IUNIE, PARCUL HERĂSTRĂU, INTRAREA CHARLES DE GAULLE
  • CONSTANȚA: 23,24 IUNIE, PIAȚA OVIDIU

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare Untold & Neversea: „În fiecare an ne dorim ca această campanie să se dezvolte în cât mai multe orașe din România. Dacă în anii trecuți aveam caravanele mobile de donare de sânge în 4 orașe din țară, în acest an campania a crescut cu încă două orașe: Iași și Brașov. Pentru anul viitor ne gândim să mai adăugăm în listă și alte orașe și de ce nu, să mergem cu această campanie și peste hotare”.

Alex Livadaru, co-fondator Și eu Donez: „Criza de sânge despre care auzim că lovește atât de des spitalele românești are două soluții: educația și tehnologia. Partenerii noștri, cel mai mare eveniment muzical din România, UNTOLD și cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea, realizează an de an cea mai de impact campanie națională de informare și educare cu privire la nevoia de sânge. Ei reușesc să vorbească despre lipsa sângelui din spitale prin caravana Blood Network și ajung la acel public minunat, tinerii. În acest parteneriat, Asociația Și eu donez oferă platforma de tehnologie, oferind acces în singura Rețea a Donatorilor de Sânge din România”

Campania Blood Network este realizată cu sprijinul Kaufland România, partener oficial al UNTOLD 2018 și în parteneriat cu platforma Și Eu Donez, dar și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Campania Blood Network în 2017 a însemnat peste 700 de donatori la cele 4 caravane mobile de donare de sânge și peste 1500 de donatori la centrele de transfuzii din întreaga țară.

Neversea 2018 va avea loc în perioada 5-8 iulie la Constanța, iar UNTOLD 2018 va avea loc în perioada 2-5 august la Cluj-Napoca.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *