Potop de fericire | DAY 3

13730600_1114764988594551_643332329_o

33.000 de oameni și 80l/m2 în doar câteva ore. 7 scene, 54 de artiști din întreaga lume și o mulțime de activități pe timpul zilei. DAY 3

Dansul din noaptea zilei a doua a făcut atât norii, cât și participanții să tragă câte un pui de somn și să se pregătească pentru seara cea mare. Fie că au fost în fața scenei principale la RBMA, Roots, Boiler, Booha Mansion sau alte zone ale festivalului, toată lumea a dansat până când picioarele lor au spus stop.

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Cei de la Dub Pistols au declarat că ei s-au mutat la Bonțida și doar mai merg, din când în când, și prin Marea Britanie. Barry Ashworth a spus doar atât: „this is better than Glastonbury”, cu referire la cel mai mare festival din UK, celebru pentru ploile sale.

Frumoasa artistă suedeză Elliphant și-a împrăștiat sămânța și la EC cu o prestanță de zile mari. „Life is made of changes” declara ea la conferința de presă. Noi o completăm adăugând „like rains”. Atât ea cât și cei de la Dub Pistols au rămas până dimineață în festival, dansând alături de fani și dând autografe.

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Cu siguranță unul dintre cele mai așteptate nume, Skrillex, a depășit așteptările celor prezenți la castel. Artistul a transmis energie printr-un spectacol complet, care a inclus muzică, proiecții video, lasere și artificii. El a salutat publicul cu steagul României în mână, în picioare pe pupitrul de DJ. După set-ul de pe scena principală, Skrillex a rămas alături de fani în festival până la ora 5 dimineața. L-am regăsit pe scenele Boiler și Redbull Music Academy, unde a urcat alături de ceilalți artiști din program și a îndemnat publicul la dans, iar apoi a vizitat și castelul Banffy, curios să descopere acest spațiu unic și acest monument pe drept cuvânt numit „Versailles al Transilvaniei”.

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

Moment captured by Maris Marius | onevibe.ro

În ciuda ploii oamenii au continuat să vină dinspre Cluj spre Bonțida chiar și la 3 dimineața, cu autocarele festivalului, care circulă non-stop cu plecare de la Sala Sporturilor „Horia Demian”. În sens invers, ultimul autocar va pleca din Bonțida spre Cluj luni la ora 13:00.

___________________________________________________________________________________________________________________

Toate trenurile care trec prin Bonțida, indiferent de rang, vor opri în Gara Bonțida (30 min de mers de Castel). La întoarcere puteți veni tot cu trenul din gara Bonțida până în Cluj-Napoca. Programul trenurilor este mai jos, dar poate suferi modificări impuse de CFR Călători.

Nu veniți cu mașina la festival. Terenul din parcări este foarte moale!

Autobuzele vor circula pe un drum secundar, deoarece drumul nereparat de autorități a cedat.

13731490_1030123923769016_5163065224938211723_n

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *