Primele confirmări oficiale de la Metalhead Meeting 2017

72

Metalhead Meeting revine și în anul 2017. Acest festival va ajunge la cea de-a șasea ediție și va avea loc la Arenele Romane din București, în perioada 29-30 iunie 2017. Primele confirmări oficiale din cadrul festivalului sunt trupeleBehemoth din Polonia și trupa românească Bucovina.

Behemoth se întoarce în România după 3 ani. Ultima dată a fost cap de afiș în cadrul celei de-a doua ediții a festivalului Rockstadt Extreme Fest din anul 2014. Este una dintre cele mai apreciate trupe de black/death metal la nivel mondial, originari din Polonia. Trupa a debutat pe scena death-black în anul 1991 și de atunci continuă să fie o prezență sfidătoare, ce încalcă în permanenţă convenienţele sociale şi muzicale, în căutarea celor mai percutante mijloace de exprimare. Revolta împotriva oricăror îngrădiri, setea fundamentală de libertate și indubitabila vituozitatea tehnică, îi transformă pe muzicienii de la Behemoth în vârful de lance al scenei de metal extrem la ora actuală. Discografia formaţiei include peste 10 materiale full length, dintre care „Satanica” (1999), constituie un punct de răscruce în cariera formaţiei, fiind albumul ce a contribuit fundamental la afirmarea trupei dincolo de ocean.  Show-urile  sunt adevărate demonstraţii a voinţei de neclintit, determinare şi forţă viscerală. Este o trupă foarte controversată, ajungând în ultimii ani să fie interziși să cânte în unele tari.  Au lansat în cei 25 de ani de carieră piese precum „Conquer All„, „Ov Fire And The Void„, „At The Left Hand Ov God” sau „Blow Your Trumpets Gabriel„.

Bucovina este fără doar și poate una dintre cele mai bune și apreciate trupe metal românești la ora actuală. Înființată în anul 2000 în Iași, trupa a lansat până acuma 4 materiale discografice. Al patrulea material discografic, „Nestrămutat„, a fost lansat oficial în fața fanilor ieșeni în cadrul concertului din 27 februarie 2016 din cadrul festivalului Rock’N’Iași „Winter Edition” 2016. Pe lângă acest festival, este o trupă nelipsită de la marile festivaluri ale țării, precum „Rockstadt Extreme Fest„, „Metalhead Meeting” sau „Bucovina Rock Castle„. Au devenit în 15 ani de activitate sinonimi cu piese precum „Mestecăniș„, „Spune tu, vânt” sau „Sunt munți și păduri„.

Biletele în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2017 s-au pus deja în vânzare, iar prețurile pornesc de la 150 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *