Promovare: Pavel Apostatul-Stai Calm (cu OBLX si MP13)

Screenshot - 01_02_2014 , 14_13_29

Astăzi vi-l prezentăm pe „Pavel Apostatul„, pe numele său real „Mircea Tofan”, acesta și-a început activitatea prin timpul liceului cu diferite materiale, prima sa trupă fiind „CHAOS”, care a abordat un still de muzică, hardcore-trash; urmând apoi „HIGH DAMAGE”, grup hardocore.

După aceste două proiecte, a urmato o pauză, după care a revenit cu un proiect nou, și destul de rar intâlnit în România, intitulat ¨ANTIPRO”, gen muzical: Rapcore. Stilul pe care îl practică și în ziua de azi.

În 2010 acesta a înregistrat mai multe materiale sub numele de Pavel Apostatul, după 3 ani, acestea și-au făcut apariția pe albumul denumit „INIMA SUS”, acesta abordează subiecte sociale îmbinate cu un stil agresiv „hardcore hip-hop”. Pe album și-au făcut prezența artiști precum OBLX, MP13, Pazzo, Nosferatu, Pascall, ș.a, pe când ca producătorii i-a avut pe Sez, Nosferatu, Timpan și LMK.

Mai pe scurt, vă prezentăm mai jos un material video al artistului, intitulat „Stai Calm”, și.. ce să vă mai spun.. audiție plăcută și keep you´r eyes on Eragon!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *