Real hip-hop | UNTOLD FESTIVAL DAY 3

20604184_758810607654464_1741861774499745121_n

Real hip-hop sunt cuvintele care mi-au rămas întipărite în minte după ziua a treia de Untold. Băieții de la ONYX au transmis acest mesaj clar și tare, să audă toată suflarea prezentă.

Ziua a început relativ repede, pentru că la ora 17 pe Main Stage urcau băieții cu foclorul, SUBCARPAȚI. Nu poți să lipsești de la spectacolul lor, nu contează de câte ori i-ai văzut live. Îți transmit o stare specială, te fac să te îndrăgostești iar și iar de țară, limbă, obiceiuri și oameni frumoși. A fost gașcă mare și faină, piese frumoase. Au dat voce și unei dorințe arzătoare, să plouă!

După plimbări prin zona festivalului și câteva minute de chill lângă lac, pierdut, găsit, căutat de prieteni și alte povești cu pești, am mers spre Alchemy. După o scurtă oprire la Main Stage, unde cântau băițeii de la Hurts, alături de un stadion întreg.

Forfotă multă, se cânta și încânta trap la scena Absolut. A venit rândul lui Grasu XXL, care e artistul cunoscut de toată lumea, nu contează ce și cum. Fiecare persoană din public a fredonat cel puțin două melodii alături de restul prietenilor de moment. Melodii despre femei, droguri și șmecherii.

Next on stage? ONYX motherfucker, some real hip-hop! Energie nebună și show de milioane, concertul în câteva cuvinte. Băieții au transmis și primit un vibe special, s-a creat o legătură frumoasă între cei de pe scenă și cei din fața ei. Cu DJ Wicked la platane a început unul dintre cele mai speciale concerte la care am fost vreodată. Tributuri aduse celor plecați dintre noi, fie de mai mulți ani, 2 Pac sau Biggie, sau acum câteva luni, Prodigy! Băieții au ieșit de pe scenă și au dat ultimele versuri pe piesa de la Mobb Deep,
Shook Ones.

Următorul pe condică a fost mult așteptatul Dub FX acompaniat de Mr Woodnote. Băieții ăștia doi sunt incredibil de talentați. Au dat tot pe scenă și au creat un spectacol unic.

Seara era încă tânără când cei doi au coborât de pe scenă și lumea în floare, stadionul era plin ochi, nu se mai intra deloc, încă de la Marshmello și nici atât la Armin.

20638336_758813724320819_3882170247707553921_n

Foto: Untold Festival

Cea de-a treia zi a festivalului UNTOLD, ziua în care Armin Van Buuren a urcat pe DRAGON’S NEST, a adus în tărâmul plin de magie peste 90.000 de participanți.

Dj-ul olandez, atât de mult iubit de fanii din România, Armin van Buuren a stat pe scenă aproape 5 ore, iar la finalul show-ului s-a închinat în semn de respect în fața participanților care au rămas până la ora 8 dimineața pe stadion și le-a spus în limba română “România, vă iubesc!”.

Show-ul lui Armin van Buuren a fost transmis live integral pe pagina de facebook a festivalului UNTOLD, dar și pe pagina artistului, unde peste 30 de milioane de oameni din intreaga lume l-au urmarit pe artisul olandez, in direct, pe scena de la Cluj.

20663776_758968760971982_7141007268057378337_n

Foto: Untold Festival

Trupa Hurts a urcat aseară pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. Cei doi artiști au declarat că acceptă de fiecare dată cu mare bucurie invitația de a concerta în România și asta pentru că, spun ei,  când vin aici se simt ca acasă. Cei doi artiști sunt mare fani ai fotbalului și au declarat că îl cunosc pe Dan Petrescu și pe Gheorghe Hagi.

România e ca și casa noastră pentru noi. Ne simțim incredibil alături de publicul de aici. Dacă vreodată cineva ne va invita, de exemplu, să compunem imnul Echipei Naționale de Fotbal a României, o să acceptăm cu mare placere.

au declarat cei doi componenți ai trupei Hurts.

20621196_758551227680402_7084024854145269520_n

Foto: Untold Festival

După ce a participat la prima ediție a festivalului UNTOLD, artistul britanic, Tinie Tempah și-a dorit să revină, iar aseară a urcat pe scena principală unde, împreună cu publicul a creat un moment impresionant.

Este cel mai bun festival din an pentru noi și oriunde ne ducem le spunem tuturor artiștilor cu care ne intalnim, că există în România, la Cluj, unul dintre cele mai bune festivaluri din lume. Este incredibil de frumos ce se întâmplă aici.

au declarat Sunnery James & Ryan Marciano.

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a treia zi a festivalului, Subcarpati, Era Istrefi, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Marshmello și Armin van Buuren. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Loco Dice, Chris Liebing, ONYX, Dub Fx, Sigma, Parra for Cuva, Blondish și mulți alții.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *