Recenzie album: Karie „Romană 9” Mixtape

Karie

Karie a lansat pe 17 noiembrie 2016 mixtape-ul „Romană 9„. Artistul a anunțat din luna septembrie pe retețele de socializare că va scoate primul material de acest gen din carieră.  Acesta conține 9 piese produse de artist, mixate și masterizate tot de el împreună cu Soundboy. Artwork-ul este realizat de Damelina Cadar, piesele au fost înregistrate la Golden Boy Studio, Royal Junkie Studio și AMAVI, iar pe partea de instrumentale au contribuit cei de la Haarp BeatsVladish, MD Beatz, Criminalle și Spectru.

Mixtape-ul conține colaborări cu artiști precum: Samurai, Spectru , Johnny KingRoyal GNRL, El Nino, MiruJon Băiat Bun & BiGGiE și Domnul Udo.

Artistul ne încântă cu mai multe teme, cuprinzând în versuri subiecte mixte: timpul, scopul omului în viață, puterea de a merge mai departe indiferent de obstacole, drumul spre faimă, fata care te dă peste cap, flirt, gelozie, probleme în dragoste. În piesele sale, Karie ne mai spune să fim noi înșine și să fim onești. Beat-urile sunt caracteristice stilului artistului, au un vibe bun care se îmbină foarte bine cu versurile și cu mesajul transmis.

Se poate spune că materialul e unul promițător, având în vedere că la doar o zi de la lansare piesele au câteva recenzii bune pe youtube. Mixtape-ul poate fi descărcat gratuit de pe pagina oficiala a artistului. (aici)

Așadar, vă urăm audiție placuta!

Onevibe susține miscarea! ^^
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *