Reverie revine în România alături de Gavlyn

Reverie_Gavlyn_DJ_Lala

Două dintre cele mai talentate voci din underground-ul internațional vin în România pe 18 octombrie. Reverie și Gavlyn ne așteaptă în club Fabrica pentru a da din cap pe piesele lor. După ce anul trecut Reverie a concertat pentru prima dată în București alături de Dj Lala, anul acesta revine pentru un nou concert, de această dată însoțită și de Gavlyn.

Născută și crescută în Highland Park, tânăra artistă de 26 de ani, Reverie s-a lansat pe piața muzicală în 2011. Doi ani mai târziu lansează primul ei material, „Woolgathering”. Au urmat albumele „Russian Roulette”, ‘Sitting Upside Down’ și mixtape-urile „The Transition” și „Quicksand”. A avut numeroase colaborări, printre care și artiștii NecroKillah Priest sau Kurupt.

Rezidentă a orașului California, Gavlyn a intrat în lumea muzicii în 2006. Muzica ei este inspirată de old-school, de funk-ul anilor ’70 și muzica anilor ’60. Cu un accent modern, o voce unică, vibe autentic și un aer proaspăt, artista este o prezență unică pe scenă. Are patru albume la activ și cea mai de succes piesă a sa este „What I Do”.

Organizatorii, Guest, au dat drumul unui concurs care încurajează creația

Aveti chef de un concurs cu invitatii la acest event? Punem la bataie doua invitatii duble pentru cine se filmeaza si posteaza aici un freestyle acapella sau pe un beat ales de el , freestyle ce va cuprinde urmatoarele cuvinte:
Reverie, 18 Octombrie, Fabrica, Gavlyn, Bucuresti si Concert .
Castigatorii ii anuntam la sfarsitul saptamanii in functie de numarul de like-uri obtinute pe video.

Pentru că un concert atât de șmecher nu putea să aibă un MC oarecare, The Watcher aka Nicu Gheorghita, va fi prezent la datorie.

Mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului, aici.

Până la concert dă play la ultima piesă a fetelor!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *