Psychofreud – Sound Fusion

Psychofreud

După o lungă absenţa în dată de 18 martie avem plăcerea de a ne reîntâlni cu unul dintre cei mai buni producători de drum and bass cu influenţe reggae : Psychofreud.

Organizat de către Dharma Creative, evenimentul denumit sugestiv, Sound Fusion, va avea loc în Clubul Fabrica din capitală.

Psychofreud (Anders Figenschow) este DJ şi producător de muzică dnb, în vârstă de 31 de ani, din Oslo, Norvegia. Concentrat pe ragga drum and bass, jungle şi hiphop, Psychofreud aduce intotdauna un twist de reggae melodiilor sale, acesta reuşind mereu să impresioneze publicul prin energia seturilor sale.

Sound Fusion este un concept care intersectează mai multe stiluri muzicale, principalele fiind reggae şi drum and bass. Evenimentul este concentrat în jurul headliner-ului, Psychofreud.

Seara va începe în ritmuri atent alese de dub de către Dubwizard continuând cu accente de reggae şi dancehall selecţionate de King Julien şi Chesarion, nume sonore în zona reggae.

Lady Raizah o prezenţa cunoscută în ambele sfere muzicale, va fi prezentă înainte de headliner, aducând sunetul spre ragga – drum and bass, cu un pas mai aproape de invitatul special al serii. Această a împărţit scena cu nume ca Gentleman, Tanya Stephans, Dub Incorporation, dar şi Caspa, Spor sau Cooh.

Seara va continua cu Grid, unul din numele de referinţă pentru scena de drum and bass. Cu un puternic background de educaţie muzicală, ne putem aştepta la double sautriple drop-uri de la acesta şi tocmai această combinaţie între skill-uri şi educaţie l-a propulsat pe scenă alături de nume ca Pendulum, Loadstar, SPY, High Contrast, Jenna G şi mulţi alţii.

The Flo, artist ce s-a făcut remarcat în ultimii ani prin stil şi producţii, a performat cu success pe scenă alături de artişti ca Habstrakt, Borgore, Chase and Status şi va completa  partea a doua a serii.

Spre dimineaţă, DropBass propune un set deep dub şi tek plin de energie.

Dharma Creative este printre primii organizatori de evenimente de muzică electronică din România, primul eveniment de acest fel având loc acum 11 ani, în 2005.

afis psychofreud NOU facebook (1)

 

sursa : Facebook – https://www.facebook.com/events/946854328733951/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *