Stripes – Inimă de leu | Recenzie

inima-de-leu-album-original-precomanda~12

Stripes a urcat pe canalul său oficial de YouTube ultimul material,„Inimă de leu”. Cu 13 track-uri și șase colaborări albumul este scris din inimă și asta se simte. Dj RageAlexandra PenciuRobert DRGKremBobo Burlacianu și Pietonu sunt oamenii pe care-i găsim alături de Stripes pe album.

„Inimă de leu” este al patrulea album semnat de artistul din Brăilea, trei dintre ele fiind solo și unul în colaborare cu Dragoș Miron.

În fiecare piesă de pe material găsim câte o stare a artistului. De la nostalgia și vina consumului de droguri la iubire. Piesa care dă și numele albumului, „Inimă de leu”, are un flow special, este pentru părinții lui. Consumul de droguri schimbă oamenii și asta se vede prin tot ceea ce fac.  Numărul 8 vine cu colaborarea mea preferată, Robert DRG. Numele piesei este unul generic „Pe stradă”, fiind vorba clar despre viața pe stradă și cum să supraviețuiești. 

„Poveste” are un aer old-school cu o voce feminină pe refren, te duce cu gândul la piese de prin ’98-2000. Prima piesă care a scăpat din studio la sfârșitul lui mai, „Fii dur”, a fost ceea care ne-a ajutat să ne dăm seama puțin despre feelingul care îl va avea albumu și a făcut treabă bună. „O floare II” este continuarea piesei „O floare” aflată pe albumul „Două lumi”. A doua parte a melodieui are un aer total diferit de prima, fiind mult mai pașnic, romantic și calm.

Stripes pune la bătaie două tricouri și două cd-uri printr-un concurs pe pagina sa de facebook:

L-am facut din inima! Am o „Inima de leu”

CONCURS !

Pun la bataie 2 tricouri si 2 cd-uri de pe shop!
Ce trebuie sa faci?
Da share albumului si anunta-ma aici ca ai facut-o printr-un
comentariu cu: Inima de leu

Pe 1 iulie o sa anunt castigatorii!

Magazin: http://stripes.shopmania.biz
(Zilele astea o sa pun modele noi de tricouri pe shop)

Va multumesc din suflet pentru sustinere!

Din cauza unor probleme tehnice artistul a urcat din nou albumul pe canalul său de YouTube și a dat drumul unui alt concurs și pune la bătaie șase cd-uri și două tricouri. Mai multe informații găsiți pe pagina artistului.

Artistul a pornit în turneul de lansare de ceva vreme și continuă, găsiți detalii pe pagina lui de facebook. Puteți face precomandă la album de pe magazinul oficial al artistului.

Instrumentalele au fost realizate de M.V.PHilo, Ripp și Dexter Gruber, albumul a fost înregistrat la Uzinele Saispe, de mix și masterizare s-a ocupat Mike Diamondz. Meritele pentru artworkul îi revin lui Zeno.

” Am inimă de leu acuma / Cât îți ia să te convingi? „
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *