Stripes- Lansare EP „Micul Paris”

Stripes & Dragos Miron - Doua Lumi

„Suntem o mână de oameni, dar haideți în față să facem atmosferă.”

 

Primul gând pe care l-am avut înainte de începerea concertului a fost ca e deja ora 23:00 și încă n-a început, iar startul zilei următoare avea să fie dat de ora șase a programului la muncă. Ulterior gândului ăstuia, a fost acela că nici nu era necesar să stiu să număr pâna la o sută.
Din punctul meu de vedere a fost un public dezamagitor de mic ca număr, dar care, e drept, l-a susținut pe Stripes, i-a scandat numele și i-a fredonat versurile.
Asta a fost doar in viziunea mea se pare. Impresia lui a fost :

s5

 

„Foarte tare concertul.  Mi s-a demonstrat că nu contează cantitatea , cât calitatea
și țin mulțumesc din suflet celor care au venit. Intradevar, m-așteptam sa fim mai mulți în seara asta, dar am fost îndeajuns încât sa ne simțim bine. De fapt, eu unul m-am simțit. Voi nu? Mulțumesc celor care mi-au demonstrat susținere.”

 

 

Din cât am reușit să-l cunosc ca om, garantez pentru sinceritatea lui. În schimb, asta a fost seara în care l-am privit doar ca artist și în care l-am apreciat doar muzical vorbind. Am fost mândră să văd că unul dintre artiștii mei preferați a mai făcut un pas în față, a mai scos un material, și am fost rușinata cu poziția mea de ascultător, prin prisma celorlalți. Mi s-a accentuat ideea că mulți percep greșit ideea de susținere, sau pur și simplu n-o percep. Mă întreb cum ar fi fost daca ar fi fost prezenți toți cei care au dat join event-ului pe facebook, sau măcar 3/10 din cei care lasă avalanșă de mesaje prin care vor să și arate respectul și aprecierea.

Înainte de a-ncepe să prezinte EP-ul au urcat pe scenă „Frații”, „Secțiunea Sălăjan”.

s2
Prezentarea albumului a început cu „E oke”, prima piesă de pe acest material care a fost publcată în mediul online căreia i-a filmat și videoclip .

A continuat apoi cu piese de pe albumul „Două lumi”, realizat în colaborare cu Dragoș Miron, precum „E lumea mea”,„Muzică grea”,„Personal”ș.a.

N-am nimic personal cu restul artiștilor cu care are colaborări și care mi s-ar fi părut frumos să fie cu el pe scenă să susțina concertul, dar în afară de El Nino și Kaira n-a fost nimeni prezent. N-aveam mari afinități pentru El Nino ca om, știi tu, genul ăla de sentiment când nu simpatizezi pe cineva, deși nu-l cunoști. Ei bine, după seara asta pe lângă faptul că mi-a înzecit respectul pentru el ca artist, mi-a schimbat subit impresia despre el ca om. Nu știu cum e zi de zi, dar în seara concertului, pe 23 sepembrie, a fost mai mult decat carismatic.

s4

 

La puțin timp a urcat și Kaira pe scenă alături de el și au cântat „Nu-i târziu”, piesă care a fost difuzată si la TV.

Din punctul meu de vedere, acela a fost momentul care a făcut publicul să se destindă și să-și schimbe cumva aria de confort.

Spre finalul concertului, Stripes a fă

cut o surpriză ascultătorilor lui, și a cântat pentru prima oara live într-un concert „Gloanțe din inimă”, freestyle-ul care a atins aproape 100. 000 de vizualizari și aproape 2000 de share-uri. E cu singuranță piesa care a atins multe suflete.

Urmează turneul de lansare, primele orașe vizate fiind Arad, Timișoara, Oradea, Brașov. O să mai merg la minim 2-3 concerte, sunt curioasă cum e atmosfera la concertele din alte orașe. O să atașez mai jos intreg materialul. Ce spui? Le fredonăm împreuna în orașul tau? Oamenii orașului tău o să dezamagească precum cei ai orașului meu?

  1.  E oke feat. Dj Mo
  2.  Alta Viata
  3.  Vreau
  4. Micul Paris feat. El Nino
  5. Ziua Mea
  6.  N-are cine ca sa ce
  7.  Prima zi feat. Sisu Tudor
  8. N-am nevoie
  9.  Piesa de clubOne thought on “Stripes- Lansare EP „Micul Paris”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *