Trooper – Corupția Ucide!

105

Trooper este una dintre cele mai cunoscute trupe de heavy metal românești din ultimii ani. Aceasta pregătește lansarea următorului lor album pe data de 5 noiembrie 2016, urmând sa fie intitulat „În Ziua A Opta„. Titlul albumului vine de la faptul că acest album este al optulea din cariera trupei Trooper.

Piesa „Corupția Ucide!” este cea de-a patra piesă de pe acest nou album, primele trei fiind „În Ziua A Opta„, „Trec anii” și „Te Simt„. Tema aleasă de Trooper în aceasta nouă piesă nu este nouă, Alin Dincă, solistul trupei, fiind foarte vocal asupra situației politice și sociale din țară, mai ales după incidentul din clubul Colectiv de anul trecut. Videoclipul în schimb, este unul relativ controversat, în comentariile clipului fiind prezente aluzii către videoclipul „Hardwired” de la Metallica. Este un videoclip cumva similar cu acela, trupa fiind în prim plan în lumina unor reflectoare ce se întrerup frenetic. În schimb, pe toată durata videoclipului, apar fel de fel de mesaje statistice referitoare la corupția din România ultimilor ani, multe dintre ele punându-te cumva pe gânduri.

Videoclipul piesei „Corupția Ucide!” a fost filmat, montat și editat de Mihai Vasilescu. Muzica a fost asigurată de Aurelian Dincă și Ionuț Rădulescu, versurile fiind compuse de Petre Constantinescu, Alin Dincă adaptându-le în stilul specific Trooper. Piesa a fost mixată și masterizată de Nicolae „KUKY” Gherman și Aurelian Dincă, ea fiind înregistrată în studiourile Trooper și Zbangaudio.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *