Un an de MIC Check !

Check

Ieri s-a împlinit un an de la primul episod MIC Check care i-a avut ca și gazde pe Vlad Dobrescu și Alex Mocanu și pe Deliric și Silent Strike invitați. Protagoniștii principali și anume gazdele au rămas neschimbate, invitații fiind diversificați. După un an de zile, ultimul episod apărut pe 6 iunie, este tot cu cei doi, care au lansat albumul despre care vorbeau atunci, care a fost început în 2008.

În acest an băieții au avut ca și invitați atât artiști din cultura urbană locală, cât și din afară. Deliric & Silent StrikeromaNecredinciosu, SpikeKRS-OneBrugner, DJ Dox & NCTKMacanacheThe Bridge Committee, Carbon & Phane, Onyx, ChimieProfessor P & DJ Akilles, StresDOC & MotzuDJ UndooBocaseca, Egris, Gogan, ALAN & KEPA, Faust & ManafiquePhunk BPsihotrop și Maximilian & DJ Oldskull sunt cei care au fost alături de VD și Alex pe parcursul acestui an. 

Planurile de la început, să apară emisiune pe radio, s-au împlinit pe 15 iunie, când a fost prima transmisie live pe Radio Guerilla. De atunci ne bucurăm în fiecare miercuri de la ora 22 de emisiune live. Odată cu transmisiile live vin și mai multe emisiuni, chiar dacă în loc de două ore e doar una, când tragem linia avem tot mai mult MIC Check decât până acum.

VD povestea în câteva emisiuni de planurile de viitor pentru MIC Check și cum are de gând să aducă invitați mai diversificați, de la mc la grafferi sau bboy. Astfel emisiunea va promova și povești despre toată cultura urbană.

Noi spunem La mulți ani MIC Check! la cât mai multe episoade și invitați interesanți.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *