Video: Avicii – For A Better Day

tumblr_nsnp1imWjp1uwuefeo1_500

Suedezul Tim Bergling (26) – consacrat prin numele său de scenă Avicii◢ ◤ –  și-a început activitatea de  DJ, remixer și producător EDM  în 2007, reușind până în prezent să devină apreciat la nivel internațional! Avicii a ocupat locul 3 în Top 100 DJs în 2012 și 2013, fiind nominalizat de două ori pentru un premiu Grammy datorită hit-urilor „Sunshine” și „Levels” ce au prins incredibil de bine la public, devenind refrene ale optimismului și fericirii.

Albume- True (2013) Stories (2015)


Deși al doilea album semnat Avicii este programat să fie lansat pe 25 Septembrie, tânărul DJ grăbește procesul prin lansarea unui nou single – For A Better Day – care se bucură și de un videoclip. Tim Bergling se mândrește mai nou și cu talentul său regizoral, întrucât s-a ocupat exclusiv de direcționarea noii sale producții! Filmările au avut loc în această vară pe teritoriul Ungariei și au avut scopul de a evidenția probleme sociale majore ale prezentului. În „For a Better Day” îl putem vedea pe actorul suedez Krister Henriksson ce face apel la traficul cu minori.

Toate piesele au o poveste pe care doream să o spun,” susține Avicii. „Promisiunea unei vieți mai bune conduc unele familii spre a fi uneltele unora dintre cei mai periculoși și nemiloși oameni de pe planetă. Este un subiect despre care sper că voi trezi discuții mai ample, în special acum, având în vedere numărul uriaș de familii de imigranți care își caută siguranța și un adăpost.

Vizionare plăcută!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *