Video: Drake – Obey Your Thirst (Episode 1)

The FADER și Sprite au pus bazele campaniei Obey your Thirst®, un proiect demn de apreciat, menit să contureze doar în câteva minute planurile de viitor, motivația, viziunea despre viață și progresul în carieră în ceea ce-i privește pe Drake, Nas, Vince Staples și Isaiah Rashad.

Seria documentarelor Sprite debutează cu Drizzy Drake, unul dintre coloșii Hip Hop ai momentului, mândrindu-se cu 4 albume de referință pentru scena mondială de Rap, și anume:

  • 2010–11: Thank Me Later

  • 2011–12: Take Care

  • 2012–13: Nothing Was the Same

  • 2014–present: If You’re Reading This It’s Too Late și Views From The 6 (ce va fi lansat „later in 2015” conform declarațiilor artistului)

 

Video-ul de aproape 4 minute dezvăluie numeroase aforisme și motto-uri profunde marca Drake, cuvinte pe baza cărora artistul și-a construit întreaga existență:

“Just rapping is not that impressive anymore. There just has to be more. You have to be a multi-layered artist.”

Drake susține că orice piesă trebuie să derive dintr-o experiență personală, trebuie trăită la intensitate maximă pentru a cuceri audiența și a aduce un plus de originalitate și sentiment autentic.

„Do it the way I did it. Do it from where you’re at. If you have the music, that’s all it takes!”

Drizzy povestește cum nimeni nu i-a acordat șanse reale de succes în industria hip-hop dacă și-ar fi pornit cariera din Toronto, Canada unde s-a născut, fiind încurajat să se ducă în New York. Urmându-și instinctul și păstrându-și originile, Drake a cucerit întreaga lume cu vibe-ul său inegalabil, făcând Toronto faimos și pentru altceva în afară de hockey (faimă la care au contribuit și The Weeknd ori PARTYNEXTDOOR)

„I already know their hand, I know their move. I study everything. I’m worried about the kid that’s sitting in his house that wants to be better than me and all those guys. That’s who I’m competing with.”

Drake declară faptul că nu se află în competiție cu ceilalți rapperi, ci se teme de copiii talentați ce îi vor lua locul cu timpul. Însă Drizzy ne atrage atenția ca nu se va opri așa ușor și încă mai are multe de oferit!

Te încurajăm să urmărești interviul inedit cu Drake!

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *