LA COKA NOSTRA – CREED OF THE GREEDIER (video)

maxresdefault

Îi mulțumesc mamei mele că nu m-a avortat și m-a lăsat în viață cu oportunitatea de a îmi îmbiba timpanele încă de mic cu muzică bună, adevărată, care te bagă în transă! Crimă adevărată, La Coka Nostra, cu origine New-York-eză, care activează încă din 2006, reprezintă, prin tot ce au scos și vor scoate până-n prezent și viitor, renașterea și puritatea hip-hop-ului, mereu cu ceva fresh dovedind că Hip-Hop-ul nu a murit, nu e mort și că nu va muri niciodată, dacă va fi să aibă o perioadă de pauză.. înseamnă că doar a intrat în comă și că are nevoie de noi să îl resuscităm, simplu? Nu chiar, resuscitatorii trebuie să fie persoane adevărate, culte și cu intenția potrivită.

După cum spuneam, pe aproximarea a 8 ani de activitate în Hip-Hop, La Coka Nostra, grup creat din 4 membrii ( ILL Bill, Slaine, Dj Lethal, Danny Boy ) au deja 4 mixtape-uri și Ep-uri lansate, prin care se intitulează: 100% Pure Coka, The Height Of Power, The Audacity of Coke & The Maple Leaf Massacre. Pe lângă Mixtape-uri/Ep-uri, aceștia au și 3 albume: „A Brand You Cand Trust”, „Master of the Dark Arts” și, nu în ultimul rând „TBA”, ce urmează a fi lansat anul acesta. Să nu uităm de cele 11 apariții pe albumele altor artiști, spre exemplu „Fuck Tony Montana” ft Big Left, „Skull & Guns” ft Slaine&Everlast.
Cu mâna pe inimă vă spun că sunt mândru că trăiesc și pentru faptul că, repet, am avut ocazia de a îmi îmbiba timpanele cu muzică bună. Mai jos vă invităm să vizualizați și să ascultați „La Coka Nostra – Creed Of The Greedier” extras de pe „Masters Of The Dark Arts„, lansat în 2012, audiție plăcută! Enjoy!

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *